Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

În secţiunea Ce să-mi cumpăr sunt câteva topicuri care ar trebui mutate în zona liberă, aia e secţiune despre chestii IT, după cum spune şi descrierea:
Ajutor
Cei care au nevoie de consultanţă în domeniul IT pot primi sfaturi în cadrul acestor secţiuni.
Şi acolo avem aşa:
Aragaz. Care?;
TV 136cm;
Finanţare şi business plan?;
Vreau sa-mi cumpar un dSLR;
Mini-review Lenovo G550 G1;
DIY stuffz and toolz;
Cană cu filtru de apă

Astea sunt doar câteva din ce am răsfoit eu rapid în căutarea unui topic. Poate îşi face timp un moderator să facă puţină curăţenie. Plus că topicul de sugestii e închis, dacă a fost făcut split ar fi trebuit redeschis.
 
Last edited by a moderator:
Care este perioada in care sunt candidat? Chiar daca as vrea sa ajut pe cineva care are o problema, nu pot comenta.
 
Care este perioada in care sunt candidat? Chiar daca as vrea sa ajut pe cineva care are o problema, nu pot comenta.
Păi cred ca depinde de tine perioada asta. Cu cât mai multe posturi de calitate cu atât mai repede ajungi membru. Nu cred că e vreun criteriu exact (mai mult de n-şpe posturi, după x luni etc). Şi de ajutat poţi ajuta în secţiunile unde poţi posta, celelalte sunt rezervate senior members. Yeh it sux sometimes, I know, si eu as fi vrut sa postez în unele zone... :frustrat:
 
Last edited by a moderator:
Nu e nici o perioadă predeterminată, pur și simplu vrem să vedem fiecare candidat nou cum evoluează în thread-urile publice înainte de a-i da acces și prin alte părți :smile:
 
Ieri a fost publicat un update la vBulletin, 4.1.2. Printre bug fix-uri și îmbunătățiri, include o interfață nativă „light” pentru echipamente mobile Prin asta plugin-ul Tapatalk ar trebui să devină redundant, dar îl las și pe ăla - intră fiecare cu ce-i place. Îl instalez diseară, probabil; întreruperea durează doar vreo 10 minute.
Unde gasesc acea interfata nativa "light"?
 
S-au dat pe brazdă și o oferă... contra cost. Încă 200$. Să le fmic. Luați Tapatalk :frown: Imediat pun o temă light pentru navigare pe mobil, poate e și aia o alternativă.

[edit] Ați încercat tema mobilă? Cum e?
 
Last edited:
Se pare ca nu exista Tapatalk pentru Symbian, Windows Mobile 6, Windows XP sau Windows 98, adica cele 4 SO-uri pe care le folosesc. Neeeext...
 
Incearca Win 3.11. Ce sa faci cu Tapatalk pe computere cu Windows XP sau 98, ca doar au ecrane destul de mari?
 
În stânga jos a fiecărei pagini poți schimba tema întregului forum. Io mă dau cu SimpleBlack, și ieri am adăugat Mobile care simplifică mult conținutul, tocmai ca să meargă decent într-un browser obișnuit pe ecranul mic al unui telefon mobil.
 
Ma inteleg bine cu interfata mobila, merci, fiind singurul forum unde mai scriu n-are rost sa ma zbat cu tapatalk
 
It's just me sau nu merge schimbat permanent skin-ul? Am ales in Settings/General Settings/Forum Skin SimpleBlack in loc de vB4 Default Style, dar interfata se afiseaza tot in versiunea default, indiferent de ce e setat in campul ala. Am facut si logout si degeaba.

Mai trebuie facut ceva?
 
Mie nu mi-a mers decât după ce i-am dat un Clear Cookies. Cred că mai aveam cookie de pe xf.ro, fără www, și care nu-l ștergea la logout.
 
Back
Top