Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Sau ai activat din setări opțiunea de a urmări orice topic în care răspunzi, plus opțiunea de a primi notificări pentru subiectele urmărite prin e-mail.

Screenshot_20250405-072549.Firefox.png

Am avut activ watch si pana acum, dar trimitea exact 1 mail/watched thread pana cand vizitam threadul. Acum am fost plecat de acasa toata saptamana si am 5 mailuri de pe un thread si 3 de pe altul. Curios.

Dispar zeci de postari de pe forum, intentionat sau accidental? Cred ca vreo 40 in ultimele 2 zile. Nu sunt ale mele, nu stiu ce contin, vad un numar in scadere in "What's new" si sigur nu le-am citit, sunt pe threaduri de politica.

Sunt alea în care te bârfim :D. Sau, mai logic, What's new are limită de timp în trecut peste care nu mai sunt "new", așa că sunt scoase din numărătoare.

Nu dispar, doar că „What's New” are cutoff la o săptămână în urmă (citite și necitite deopotrivă), iar „New Posts” afișează thread-urile cu postări noi și necitite de la ultima vizită + separat thread-urile cu postări necitite de mai înainte. Dar dacă ai intrat pe un thread, indiferent unde, îl marchează ca citit în întregime. Iar la contorul ăla de postări necitite nu m-am aplecat în detaliu să înțeleg cum funcționează când rămân posturi necitite la o vizită, plus acuma și suprapunerea cu ignorarea unor thread-uri care teoretic n-ar mai trebui să conteze ca fiind citite sau nu.

Ultima acțiune de moderare pe forum a fost în 11 martie, când am mutat niște postări aici. Apoi în 10 martie când am scos sticky la niște thread-uri neactualizate de ani de zile, apoi în 15 februarie când am șters un spambot.

Back