Yep. Another one bites the dust.
Aprobati-va linistiti intre voi.
Nu e vorba de aprobat. E vorba de critical thinking și moderație. Când cineva ajunge ca fiecare post să-i fie plin de insulte, de fiere, de obidă, ceva e stricat rău de tot în gândire. Nu degeaba se aseamănă fanii unor curente politice cu membrii unui cult. Iar cu un cultist nu are rost să îți bați capul, pentru că nu îl poți convinge logic. Și atunci cel mai bine e să îl pui la ignore.
Crezi că eu am statuetă de-a lu' Trump pe acasă? Caută-mi posturile vechi și vei vedea că nu-l înghițeam. Exact ca voi. Am votat împotriva lui de două ori.
Însă am ajuns la vârsta la care știu că ura oarbă a orice, a oricui, fără loc de compromis, e prostească. Și mai știu că sunt bani
grei care sprijină brainwash-ul din mass-media, că în toată viața mea nu am mai văzut atâta manipulare, în mare majoritate de o singură parte (cu excepția comuniștilor, pe vremuri). Aceleași aberații care le citesc în presa din SUA apar a doua zi în România și Europa, și nu mă refer la faptele concrete ci la stilul tendențios de a le prezenta. Ceva e foarte ciudat și e nevoie de o doză sănătoasă de scepticism. Evident și despre ce spune Trump (pentru care am deja un scepticism natural, de exemplu când spune că Zelenski are approval rate de doar 4%).
Dar mass-media chiar a luat-o razna, pentru că trăiește din publicitate și din mită politică (vezi USAID), nu din abonamente. Și atunci slujește și sărută mâna care o hrănește, care nu e cititorul sau telespectatorul, ci o gașcă de megamiliardari și corporații de trilioane, care au interesul ca lumea să fie într-un anumit fel, ca să aibă ei mână de lucru ieftină și o populație controlabilă, de oi. Și evident povestea sună ca teorii conspiraționiste, până te duci la surse video sau audio originale, și vezi ce manipulări grosolane sunt în ziare și la TV. De exemplu, cum CBS
a manipulat interviul cu Kamala Harris, ca să pară mai inteligentă decât e. Când omul e ocupat cu viața și lucrul, nu are timp să purice și să afle adevărul (aparent). Și devine oaie, dar într-un asemenea hal că nu recunoaște adevărul nici când i-l pui în fața nasului. E o formă de a crede că Pământul e plat.