Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Am pus tichet la hosting, să vedem. Monitorizarea mea pe ServiceUptime îmi raportează în fiecare noapte că site-ul e inaccesibil cândva în timpul nopții, începând de duminică.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Și răspunsul prompt, după 20 de minute:

Buna ziua,

Un proces din cadrul serviciului dumnevoastra a fost găsit cu un consum ridicat de resurse, proces care tine de panoul de control cPanel
Un patch a fost creat si distribuit, urgentat pentru serviciul dumnevoastra.
Rugam sa verificați in câteva minute funcționarea site-ului.

Cu stima,
Deci nu era de la rute, ci de la CPanel. FMM de CPanel, nu numai că de luna trecută au început să factureze lunar licență per domeniu (de parcă e alegerea mea că hostingul a ales CPanel), ci uite că are și aplicații ce consumă resurse în exces.

Care aveți cloud hosting pe AWS etc., îmi puteți da ca idee un cost breakdown pentru găzduirea unui site cu LAMP? Sau costul de găzduire pentru niște containere undeva?
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Sunt pe același host și, la un moment dat când au încercat să repare ceva la mail-ul kissthecook au pus reverse pointer sau ceva, și de-aia. Poți intra liniștit și pe ktc când te plictisești, e al unei prietene, mâncare bună și poze pfoai, ideal nu înainte de pauza de masă că-ți vine să muști din mousepad.
 
Top Bottom