Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Discussion in 'Colțul administrativ' started by puterfixer, Sep 13, 2010.

 1. ipman

  ipman Membru Senior

  Nu continui poluarea, dar in cateva cuvinte lamuresc situatia:
  Da, se poate sa-i dam in judecata si vom castiga, dar asta aduce o problema neprevazuta: cazul va intra in asteptare destul vreme, timp in care nu rezolvi nimic. Poate chiar si un an.
  Pe cand daca ne angajam undeva ne dau CNP imediat. Oricum asta vom face in curand, doar asteptam inca un pic sa putem trimite copilul la cresa (de fapt aici cresa si gradininta sunt acelasi lucru, de la 1 an pana la scoala primara).
   
 2. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Păi băgați pe rol și faceți mișcările voastre între timp. Nu scrie nicăieri că nu poți face multitasking, ba chiar cu așteptarea puteți cere daune mai mari (uite cât am tras și se putea rezolva ușor etc). Discutați cu un avocat :smile:
   
 3. ipman

  ipman Membru Senior

  Din pacate varianta cu avocatul e paguboasa aici: avocatul are si el interes sa traga de timp ca e platit pentru asta, statul deconteaza doar 70% din plata avocatului si asta doar daca platesti tu inainte din buzunar, etc.
  Cazul nostru nu este prioritar pentru ca suntem din UE si avem implicit dreptul sa locuim aici fata de toti emigrantii non-UE care nu au implicit dreptul de rezidenta.

  Dar cum ziceam, nu e panica, in afara de faptul ca nu merg online cardurile noastre nu exista vreo piedica reala in a locui aici. Unii cer pentru chirie sa ai CNP-ul local, dar daca aud ca le dai banii inainte se razgandesc urgent.
   
 4. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Vreau si eu un IBAN pe privat please! :biggrin:
   
 5. ipman

  ipman Membru Senior

  Ti-as da, dar nu stiu cum sa-l vad in aplicatie.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice