1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Discussion in 'Colțul administrativ' started by puterfixer, Sep 13, 2010.

 1. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Mno fleoșc, asta mi-a trecut prin cap să încerc. De-alealalte nu folosesc eu... :biggrin:
   
 2. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Nu mergea pe nimic, in general folosesc Opera si am crezut ca-i ceva cached, insa n-a mers nici pe IE11. Acum si-a revenit, pe acelasi Opera pe care n-a mers mai devreme.
   
 3. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  #sudo shutdown -h now :biggrin:
   
  ipman likes this.
 4. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

 5. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

 6. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Se poate face o vraja ca sa putem atasa si fisiere cu extensiile .kml si .gpx?
  Multumesc. :smile:
   
 7. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  S-a făcut vraja. Mai sunt ceva extensii de adăugat?
   
 8. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

 9. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  .pr0n. Ca sa putem sa ii raspundem lui Marius '95 cand mai intreaba de programare.
   
  burebista likes this.
 10. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Și 7z. Altceva? .arj anyone? :biggrin:
   
 11. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  .bmp pentru Neo. :biggrin:
   
  burebista likes this.
 12. Foxter

  Foxter Membru Senior

  Discutam cu un coleg care a cumparat acum ceva vreme un domeniu .ro. El zicea ca a primit un anunt ca pt domenile .ro trebuie platita o taxa. Afecteaza asta cumva si XF-ul?
   
 13. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Sigur ca nu, XF e special. Afli vreodata ce se mai intampla prin jur inainte sa cada autobuzul chinezesc in cap?
   
  ipman likes this.
 14. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Din anul ăsta, ROTLD trece la schema de plată anuală pentru domeniile .ro, aliniindu-se la majoritatea tld-urilor. Înainte de asta era o singură taxă de înregistrare și valabilitate "forever" - dar au constatat că sunt foarte multe domenii înregistrate și complet neutilizate, dar care nici nu expiră pentru a putea fi revendicate de altcineva. Au o formulă de calcul să știi cât ai de plată și începând cu ce dată, în funcție de cât de vechi e domeniul. E ceva de genul 10€/an, deci nu e dezastru. Am primit deja mail pentru domeniile înregistrate de mine sau la care sunt tech contact, cu noua politică. Mai prin martie așa o să și am ceva de făcut.

   
  Last edited: Jan 6, 2018
 15. Pache

  Pache Administrator Sugar daddy

  Ca tot veni vorba, ma simt vinovat ca nu particip la finantarea acestui butic imund. La cat se ridica cheltuielile anuale si cum putem rezolva asta?
   
  miahi likes this.
 16. Styr

  Styr Follower of the old ways Sugar daddy

  Yeah, what he said. Count me in also.
   
 17. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Am mai propus in trecut sa platim si pentru hosting, raspunsul a fost negativ. Daca refuza din nou, facem o plimbare in vestul Germaniei sa il convingem prin viu grai?
   
  ipman likes this.
 18. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Vă aștept cu mare drag :biggrin: Numa' să vă luați pantaloni maro dacă veniți cu avionul, că pe aici se întâmplă de obicei niște vânturi. Și bulangiii au scumpit taxa de urcare în turn de la 2 la 8€, gonind toți localnicii care erau dispuși să bea o cafea plătind 2€ în plus pentru priveliștea mai deosebită, și turiștii care se gândesc că cu 8€ mai bine bagă două șaorme. Iar de Altbier ți se cam ia după o vreme, mai ales când berile belgiene sunt la o aruncătură de băț. :biggrin:

  Hostingul e acum un pachet de reseller de 24€ + TVA pe lună. Așa am putut obține găzduire pe server mai puțin aglomerat decât cu toți disperații după ieftineală. Hostingul e împărțit între mai multe domenii: XF și un blog culinar care produc tot cam aceeași încărcare/trafic lunar, un al treilea site care e un portofoliu de fotograf cu câteva mii de poze high res pe care-l găzduiesc temporar (și pe care proprietarul nu se înghesuie să-l customizeze ca să-i dezactiveze „under maintenance/will be available soon”, măcar nu face trafic), apoi mai am albumul de nuntă personal, un site extrem de minimal (câteva pagini html făcute de mână) și în cele din urmă un domeniu folosit doar pentru e-mail. Deci cam greu cu împărțeala precisă a costurilor. Dar dacă ar fi să mă uit separat de un hosting cu 5-6 GB stocare, probabil găsesc ceva decent pe la 5€/lună + TVA. 70€/an nu mă încurcă, adică mai bine evit extravaganțe gen 2 sticle de vin mai cu ștaif pe care am dat 50€, sau 2 covrigi și 2 ape plate luate în pauză la operă cu 26€. :biggrin:

  Ocazional mai plătesc câte 40$ pentru a obține încă un an de suport tehnic de la Xenforo, pentru a avea acces la ultimele actualizări. Altfel, licența cumpărată e forever, forumul poate fi folosit în continuare și dacă pachetul de suport expiră (cum e cazul acum, ultimul abonament de suport tehnic și actualizări a expirat la 14 noiembrie și nu sunt ceva patch-uri critice de aplicat care să necesite acces la ultima versiune).

  La asta se va adăuga taxa anuală pentru domeniu. Conform simulatorului RoTLD, înregistrarea va expira în 11 noiembrie, deci înainte de asta va trebui plătită prelungirea domeniului pentru încă 1-2 ani - dar trebuie verificat după 1 martie în consola de administrare a domeniului la RoTLD. Domeniul a fost înregistrat de Xllerator și el are acces în consola de administrare a domeniului, respectiv pentru plata prelungirii.

  Acuma dacă vreți neapărat, puteți face donații și vă mulțumesc pentru co-interesare :smile: Da' să-l cinstiți și pe Xllerator când o fi.
   
 19. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Deci pana la urma la cine e butonul rosu? :smile: Noi pentru cine muncim? :biggrin:
   
 20. Pache

  Pache Administrator Sugar daddy

  Eu tot nu am inteles: cat trebuie sa donam ca sa vedem albumul de nunta?
   
  IceCub, LNT, Quark and 1 other person like this.