Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,250
Corect, e feature, nu bug; e o limită în care posturile consecutive sunt lipite (sub forma editării), după care apar ca posturi separate. Nu pot seta să actualizeze data postului vechi, ci doar să scad acel timp limită în care posturile consecutive sunt lipite.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Messages
3,225
Păi scade la minim (10min?). Dar n-are treabă cu timpul pentru editat postul, nu?
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
2,851
Tocmai, am scris ceva în topicul cu Aere Condiţionate a doua zi după ultimul post, le-a unit. Hooray?
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Messages
667
Link-urile se deschid în pagina forumului în loc să se deschidă în altă fereastră/tab.
Perfect. Așa și trebuie să fie. Pentru new tab există middle click. Userul trebuie să aleagă dacă vrea new tab sau same tab, nu site-ul. Așa e normal și așa e și regula W3C.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,250
Am modificat CSS-ul pentru link-uri, acum sunt subliniate continuu și devin roșu închis la mouse hover. Cu asta sper să se rezolve incompatibilitatea cu alte (verze de) browsere :tongue:

Pentru unit posturi consecutive, timpul limită în care face asta e de 24 de ore; după aceea ar trebui să le lase ca posturi separate. Durata asta e stabilită experimental, mai mare ieșea cam varză (nu apăreau posturile actualizate în search), mai mică ieșeau cam multe double posts.
 

Dashu

Membru
Joined
Oct 7, 2004
Messages
226
Firefox 3.6.18, IE8... alea cu probleme până acum, working as intended, cel puțin la mine. Dă-i și tu un clear cache, nu-ș ce să zic.

L.E. Postul meu de mai sus, era de pe calculatorul de la servici, ăsta e de acasa. Pe amandouă merg ok.
 

Thor

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Messages
1,965
Se poate pune favicon-ul vechi? Si o sigla in Tapatalk? Cele default sunt cam fade.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Messages
3,225
Nu pot atașa poze și din câte am văzut nu sunt singurul. JPG și PNG nu vrea, altceva n-am probat.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,250
Aha, pe noul hosting nu găsea programele ce identifică tipul imaginii atașate pentru a-i face thumbnail. Am rezolvat temporar problema comutând de pe ImageMagick pe celălalt modul de procesare a imaginilor, GD, însă care e mai puțin performant. La ăsta nu trebuie să-i definesc calea spre executabil. Am pus tichet ca să aflu totuși unde au instalat ImageMagick. Mulțumesc de atenționare!

[edit] Wow, mi-au și răspuns la tichet cu calea corectă spre executabilele ImageMagick, și acum funcționează corect.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
2,851
Mi-am activat o plăcintă de 'net trial pe telefonul Orange, care e o vechitură, însă alte site-uri merg. XF nu.
Poate cineva să confirme?
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,182
Și eu am tot vechitură de telefon Orange, și la mine merge :tongue:.

PS: Uneori telefonul "Orange" are și un nume/browser.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
2,851
Mă refeream la telefonul în care am Orange. :hihi: Cred că e un Nokia 6085. Deci e de la mine.
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,860
Vreo ora n-a mers, ceva database error...

Vreo ora n-a mers, ceva database error... sau o fi fost doar de la mine, ca vad ca altii au mai postat intre timp.
 

Thor

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Messages
1,965
Ieri s-a intamplat sa nu mearga.

"Error 500:..."
 
Top Bottom