Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Are hosting-ul niște triggere pe servicii care, la hammering, blochează IP-ul în firewall. Pur și simplu nu mai poți accesa site-ul cu totul. Dacă așa s-a întâmplat, posibil de la firewall. Dacă a mers cu intermitențe, atunci e de altundeva.

Problema este că hostingul ăsta percepe ca hammering orice conexiune care se uită puțin mai urât la el :nuts:
 

Styr

Follower of the old ways
Sugar daddy
Ia-l la ce vrei tu că nu îi al meu și nu mă ocup io nici de securitate. :biggrin:
Parcă o venit unii să propună ceva test de penetrare la un moment dat da' nuj ce s-o întâmplat mai departe, io îs tot nepenetrat :tongue:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Ca să știi de ce a fost blocat IP-ul: cineva la voi are viermișori și au încercat chestii rușinoase cu serverul nostru.

Access denied with code 406 (phase 2). Invalid UTF-8 encoding: invalid byte value in character at REQUEST_HEADERS:Cookie. [offset "193"] [id "1234123439"] [msg "UTF8 Encoding Abuse Attack Attempt"] [severity "WARNING"] [hostname "hajduszoboszlo.cazare-in.eu"] [uri "/unit.php"] [unique_id "U-7qHVkgLaoAAEJGNmMAAABA"]
 

Styr

Follower of the old ways
Sugar daddy
Așa pățești când cumperi antiviruși de la M$. Merci de heads up, o să transmit la Windows guys informația.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Asta fiindcă Tapatalk își folosește propriile emoticoane, nu le descarcă de pe server :frown: De exemplu, mrgreen ăsta :biggrin: pe Tapatalk apare galben și cu o mimică ce sugerează un șut în coae, nu distracție maximă.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Există vreo posibilitate de limitare a resize-ului pentru pozele incluse în pagină (și nu atașate)? Ca atunci când pune @Neo meme-uri stupide de >1200px să nu mai ocupe chiar tot ecranul? Mai e un pas până la includerea de poze în semnătură, ca să semene perfect cu toate forumurile infecte de prin alte părți.
 
Last edited by a moderator:

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Am editat ca să nu mai fie forumul infect și o să mă abțin de la a mai posta chestii stupide.:angel:
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Pe la 16:47 bad gateway. Și se mișcă groaznic (30 de secunde / request, TTFB 9 secunde).
 
Baieti, va rog mult sa imi dati o sugestie. Se intampla uneori sa am timp liber la servici. Astfel, vreau sa citesc linistit acest forum si la munca. Pentru asta imi trebuie o solutie de a ascunde avatarele unora dintre noi care sunt foarte colorate. Datorita lor atrag privirea oricui la monitorul meu. Daca as avea doar textul forumului nu ar fi o mare problema. Am incercat sa minimizez fereastra incat sa imi apara "scrolul" orizontal dar nu merge (pentru ascunderea acestor avatare in stanga). Scuzati deranjul, sper sa fie cineva sa ma invete bine ce sa fac. Va urez servici usor si voua! :thumbs:
 
Top