Playstation© 3 network rendering

In momentul in care ai sa infigi adânc stickul sau HDD ul USB formatat NTFS in PS3 și o să meargă orice fișier cu subtitrari și diacritice, cu pauză, stop, play, ffwd, rev, etc atunci intr-adevar un media player o să fie inutil. Foiala intre PC si PS3 mai ales când ai de urcat și coborât multe scări = tăiat brusc chef de văzut filme.
 
Last edited:
Am incercat si eu chestia aia cu PS3 Media Server, epic fail, mai bine conectez laptop-ul la TV cand am nevoie si gata, folosind PotPlayer merge inclusiv 1080p cursiv.
 
Nu înțeleg care-i faza, merg perfect play/pause și 1080p cursiv prin PS3 media server - evident nu prin wi-fi, e și logic oarecum. La ce spanac ar trebui ffwd/rwd? Ah, dar mai bine mai dai 100-200 RON pe un media player dedicat care să atragă și ăla praful :smile:
 
Neo, dezavantajul este ca ai un calculator pornit ca sa vezi un film pe ps3, in loc sa bagi rack-ul cu hdd pe usb-ul consolei si play-on!
 
Ok, luând în considerație un astfel de argument sunt de acord. Pe de altă parte, dacă ții computerul pornit 24/24, 7/7 (low power state la mine e pe la 180W, dar meh, fumatul costa mai mult :biggrin:), nu are rost cheltuiala suplimentară. Până la urmă și până la coadă, mie îmi convine că se poate și așa, că la cât de ciufuți sunt Sony... Până la urmă e hardware-ul lor, e și normal să funcționeze cum vor ei.
 
Fumatul costa mai mult, dar e mai verde pentru ca reduce amprenta ta de carbon la o groapa de 2x1 :biggrin:
 
Până la urmă e hardware-ul lor, e și normal să funcționeze cum vor ei.
Corect, insa puteau sa mai faca niste bani extra din chestia asta, un FW cu functii de media-player dedicat (fara streaming server sh|t) cred ca ar fi avut destui clienti chiar si contra-cost. Eu unul l-as fi luat, pentru multi este dificila chestia cu tras n-shpe cabluri prin toata casa si pastrarea unui PC pornit 24/7.
 
Fuck them, mi s-a scîrbit de SONY din punctul ăsta de vedere.
Hardware superb, design minunat, software... ioc. Atlfel, îs mega fan, am aproape numa' SONY în sufragerie. :biggrin:
 
Stiu ca sunt off topic insă n-avem alt topic de PS3, insă mă intreb daca a folosit cineva până acum Move?

Ideea ce ma roade de ceva timp e să vând Wii ul și să-mi iau Move, pentru că aparent aș obține cam aceeași Mărie + grafica de PS3.
Cum nu prea am chef să fac experimente in vremuri de criză, ca intotdeauna rămân extrem de recunoscător celor care au folosit device ul mai sus amintit și care-și vor posta aici impresiile.
 
Pot sa iti spun ca Move-ul este clar peste controllerul de Wii. Mi-aduc aminte ca atunci cand am jucat tenis pe Wii stateam tolanit pe canapea si miscam controllerul din incheietura in stanga si in dreapta si ala lovea automat. Am incercat aceeasi treaba si cu Move... :biggrin:. Nope, aici la tenis de masa trebuie sa rasucesti controllerul (sa inclini paleta) in anumite unghiuri ca sa imprimi un anumit efect, trebuie sa dai mai tare sau mai incet in functie de necesitati, trebuie sa te intinzi ca sa prinzi o minge la fileu, etc. Nu e doar un accelerometru care stie ca se misca sus/jos si stanga/dreapta ci isi stie pozitia si viteza cu care se misca pe toate axele si are mult mai multe grade de libertate. Diferenta mare fata de Wii.

Din pacate eu nu am gasit decat Sports Champions, Heavy Rain si Eye Pet (ultimile doua cu update-ul la Move Edition) care sa se poata juca asa. A aparut si Killzone 3 care cica e tata lor cu Move-ul dar nu l-am cumparat inca.
 
Si eu am Move pe lista de cumparaturi la urmatorul bonus, impreuna cu Sports Champions, ceva bowling si LBP2. E o chestie super faina, orientata mai mult pe precizie si realism insa, spre deosebire de Wii, care e fun, fun, fun. :smile:
 
Confirm si eu, am fost batut de o fata virtuala intr-o singura partida de lupta de gladiatori -nu stiu ce joc era, eu eram visiting - se misca bestial si tb. sa stii ce vrei sa faci cu el. Dar din pacate nu sunt asa multe jocuri pt. copii la care sa folosesti Move. Oricum, este pe lista de achizitii, impreuna cu Eye, ca setul e mai ieftin. Si trebuie sa ai 4 Move ca sa joci ceva la dublu, gen o lupta de gladiatori.
 
Ok, multumesc mult, in afară de faptul că există, chiar nu stiu mai nimic despre subiect.
Probabil că un pack complet, in condițiile in care la mine in casa sunt cel puțin 3 gameri, ar fi:
4 MOVE X 189 lei = 756
2 Navigation controllers (obligatorii am inteles in Killzone 3 ) X 139 lei = 278
Total 1034 lei ...huh cam scump.
 
Îți trebe și camera :smile:

Eu aș socoti astfel:
- 1 move starter kit (1 dildo + camera)
- 3x move
- 2x navi controllers.

Ajunge pe la 1000-1100 RON cu totul, sincer sunt bani mai bine cheltuiți decât Wii :smile:
 
Pai Wii ul il am deja, plus balance board, plus 2 remote, plus 2 nunchuck, pus 2 motion plus (third party) insa slabe sanse sa iau pe tot pachetul un pret cat de cat apropiat de sumele de mai sus.Cineva interesat? :smile:
 
Killzone3 cu Move e bestial. Primul pas spre realitate virtuala in toata regula. Cam obositor totusi, pentru cineva obisnuit sa sprijine mana pe mouse cand pune tinta :smile:.
 
Și avem PS3 Custom Firmware și Linux is back. Sunt curios dacă asta va împinge Sony spre readucerea OtherOS sau doar spre self-inflicting-injuries-with-"tesla" prin procese cretine :mda:
 
Mi-a murit bateria de la controllerul de PS 3, stie cineva o sursa de piese de schimb?Multumesc!
 
Back
Top