Playstation© 3 network rendering

Neo

The Good Doctor
S-ar părea că se putea, însă de când cu un firmware update, nu se mai poate instala Linux, chiar și pe versiunile de console capabile de așa ceva.

Există vreun client pentru Mental Ray care să ruleze chiar pe PS3? Am tot căutat, pauză. Ca putere de randare, Cell este aproximativ on pair cu un i7, chiar superior acestuia.

Încă-mi dau palme că am aplicat acel fw update :frown:
 
Bleah, da, dacă Sony o să plătească daune prin 2020 chiar nu mă încălzește :biggrin:
 
Păi și armata SUA a fost luată prin surprindere, că se pare că făcuseră niște clustere de PS3-uri pentru niște simulatoare pentru antrenament... Nu prea știu ce companie ar vrea să enerveze un asemenea client!
 
Păi și armata SUA a fost luată prin surprindere, că se pare că făcuseră niște clustere de PS3-uri pentru niște simulatoare pentru antrenament... Nu prea știu ce companie ar vrea să enerveze un asemenea client!

Lol eu chiar credeam că faci mișto până să găsesc asta :rotf:

În altă ordine de idei, Sony e companie japoneză, deci li se cam rupe de ce vrea US Army :frown:
 
Eu nu inteleg de ce pentru armata SUA e absolut necesar accesul la PSN?
Update-ul de firmware nu este obligatoriu, iar daca nu-l faci ai posibilitatea de a folosi bine mersi alt OS, pierzand insa accesul la PSN.
 
Nu este vorba doar despre accesul la PSN, ci și despre menirea principală a consolei, aka jocuri. Sunt multe jocuri recente care te obligă la update de firmware, chiar și unele DLC-uri pentru jocuri mai vechi vin la pachet cu obligativitatea de a instala cel mai recent firmware. Asta cu nu este obligatoriu este o palmă peste ochi, este ca și cum îți cumperi un Ferrari și e limitată la 60kmph pentru că nu e obligatoriu să mergi tare cu el, ce, nu ajungi la destinație în cele din urmă?

Tăierea accesului la Linux a fost din cauza faptului că unii hecări au ajuns prea aproape de chestii esențiale, gen procesorul grafic and stuff și Sony se pare că nu tolerează așa ceva.
 
Fuck'em, băi, m-am săturat de atîția cretinoizi pe această planetă.
Din punctul meu de vedere, majoritatea produselor SONY sînt superbe (ca design și hardware). Cu Playstation® 3 au f****-o rău de tot: e o bucată superbă de hardware (mai ales versiunile inițiale; astea noi, mate, nu mai sînt așa spectaculoase) care ar fi putut face orice în sufragerie dar... nu prea știe să facă nimic (înafară jocurilor). Mare păcat™.
 
Ba dimpotrivă dude, de exemplu cu PS3 Media Server pe un PC în același LAN cu Playstation-ul poți streamui cam orice - filme, muzică - în orice format vrei tu - da, merge și .mkv, merge și .flac - stând comod pe canapea și browse-uindu-ți hardurile cu controllerul. Ceea ce întrebam eu în primul post este oarecum pe dos - ar trebui un client de rendering - făcut în genul Life with Playstation (care este Folding at Home :smile:), care să fi trecut inspecția Sony and bullcrap și care să știe de Mental Ray sau alte render engines. Totul folosind Cell-ul sau RSX-ul, nu că-mi pasă care exact. Dar în afara momentelor în care văd filme pe DVD/Bluray sau ascult muzică sau mă joc - PS3-ul îmi e inutil în muncă.

Nu că ar fi fost făcut pentru așa ceva, dar dacă poate, de ce nu? Partea idioată este că developerii inițiali asta doreau, dar au plecat și s-a ales praful :frown:
 
Ba dimpotrivă dude, de exemplu cu PS3 Media Server pe un PC în același LAN cu Playstation-ul poți streamui cam orice - filme, muzică - în orice format vrei tu - da, merge și .mkv, merge și .flac - stând comod pe canapea și browse-uindu-ți hardurile cu controllerul.
De ce trebuie încă un computer de pe care să fac streaming (și, eventual transconding), cînd „jucăria” are tone de putere de procesare și ar putea, literalmente, reda orice? Într-un televizor de 1.500 RON de lei pot înfige un USB și pot reda .mkv cu subitrări text, în minunea de Playstation 3 nu.

De ce nu pot subtitrări cum vreau eu, de ce nu pot lossless și gapless în același timp, de ce n-am un browser mai bun? Playstaion 3, ca media hub, e o glumă proastă (și plină de ironie). Ar fi rupt în zece toate HTPC-urile de pe piață și ar fi putut justifica monstruosul (pînă anu' trecut) preț de vînzare.

Ceea ce întrebam eu în primul post este oarecum pe dos - ar trebui un client de rendering - făcut în genul Life with Playstation (care este Folding at Home :smile:), care să fi trecut inspecția Sony and bullcrap și care să știe de Mental Ray sau alte render engines. Totul folosind Cell-ul sau RSX-ul, nu că-mi pasă care exact. Dar în afara momentelor în care văd filme pe DVD/Bluray sau ascult muzică sau mă joc - PS3-ul îmi e inutil în muncă. Nu că ar fi fost făcut pentru așa ceva, dar dacă poate, de ce nu? Partea idioată este că developerii inițiali asta doreau, dar au plecat și s-a ales praful :frown:

Ar fi putut face orice dacă ar fi avut un SDK deschis pentru public, da. Revin la ce-am spus la mesajul inițial.
 
Păi SDKul a fost deschis pentru public, abia recent a fost impus un preț de comercializare de-a dreptul monstruos.

Din ce am spus eu, computerul deja îl ai, e logic oarecum :biggrin: Sau mă rog, o să îl ai. Adică USB-ul cu .mkv pe el în ce l-ai băgat ca să copiezi .mkv-ul pe el? :biggrin:

Dar da, în mare ai perfectă dreptate :frown:
 
Ce vreau eu să spun spun e că jucăria numită Playstation® 3 ar putea face orice în sufragerie, dar nu o face pentru că SONY nu știe să facă software.

Unde și cînd a fost public SDK-ul?!
 
Se pare ca in sfarsit s-a gasit calea pentru aplicatii homebrew pe PS 3. Din pacate toata povestea nu merge cu ultimul firmware, dar este o chestiune de timp pana se va rezolva si asta. Deja pe forumurile de specialitate :biggrin: sunt useri foarte fericiti ce-si joaca backupurile, iar afacerile au inceput sa infloreasca pentru cei ce modeaza, in detrimentul celor ce vindeau jocuri.
Pe mine partea de jocuri ma intereseaza mai putin, imi cumpar jocurile SH la preturi mai mult decat decente, insa abia astept sa pot sa-mi transform PS3 ul intr-un mediacenter complet, care asa cum s-a spus mai sus, ar trebui sa dea ceata oricarui HTPC.
 
Mda, s-au făcut ports la PSGroove ăla pentru Android și chiar și pentru TI-84 :rotf: Aștept varianta pentru PSP, tot așa, nu pentru piratat jocuri, pe care le prefer pe bluray direct, ci pentru homebrew stuff.

Din păcate, Linux nu cred că se va întoarce vreodată :frown:
 
Și un port de FX 4, să-l vezi în sufragerie, pe o plazmă de 117 cm, cu maus și tastatură fără fir. :biggrin:
 
Ideea e să nu mai trebuiască să treci prin PC, am mai discutat despre asta. :wink:
Ieșirea audio analogică e... mediocră. :smile:
 
Back
Top