PC nou

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Am instalat un Vista x64 de probă pe un computer și am încercat tunerul meu, pare să meargă toate funcțiile. Sub 2008 x64 până acum merge doar partea de Digital TV, în 2008 x86 merge și Analog TV (dar fără captură de pe Composite sau S-video), sub Vista x64 merge tot. În curând și sub 2008, când o să am timp de asta :biggrin:

La tine e problemă de driver, la mine de BDA - driver deja am și merge. Dacă nu s-a apucat nimeni să facă driver pentru *BT878 nu prea ai ce cârpi, nu prea se potrivesc driverii din XP în Vista.
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
Da, o să renunţ (probabil) până îmi iau un tuner HD, când or implementa sistemul la televiziunile româneşti. Îl reaşez frumuşel în vechiul sistem şi când am nevoie îl folosesc acolo. Ata ete! Nu le poţi avea chiar pe toate. :biggrin:
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,495
Ai cont de administrator? Daca nu, click dreapta pe executabil si Run as Administrator.
Daca nu merge nici asa nu stie nenea ce se intimpla la tine. :frown:
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,860
User Account Control, prostia aia monstruoasa de te intreaba de fiecare data, de 3 ori, daca chiar vrei sa faci ceea ce vrei sa faci. Dezactivezi cu Tweak-UAC.
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
Păi ăla îl aveam turned off. Tot nu merge patchul ăla.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Hm, mie mi-a mers perfect, din prima, tot cu Windows Vista x64+SP1. Nu ştiu ce să zic...
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
Azi mi-a venit şi monitorul şi am tras linie: 2.222 lei.
Carcasă Thermaltake Wing RS100, o surpriză plăcută pentru mine,
Sursă Seasonic 400W,
Placă de bază MSI P43 Neo, altă surpriză plăcută,
Memorii GeiL 2x2GB 800 MHz,
CPU - Intel E5200,
GPU - 8800GT de la PNY (mulţumiri lui burebista încă o dată), răcire peste aşteptări, poate şi datorită fluxului bun de aer din carcasă (46 idle, 66 full load - Crysis, Call of Duty5 etc. cu ventilator setat la 65 % cu Riva Tuner, temperatura ambiantă 23 grade),
HDD - WD 640 GB AAKS,
Un ventilator suplimentar (intake) Akasa,
Monitor Horizon 2206SW.

N-o fi ăl mai tare, dar eu sunt mulţumit de el. Amin! :smile:
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
Mulţumesc. :smile:
Dom'le, imens monitorul, se vede superb, dar eu tot sesizez o oarecare latenţă în jocuri, faţă de CRT. :frown:
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,495
Yep, asta e, tocma' i-am tras o limba ca poate o sa am nevoie de om vreodata. :banana:
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
Ehehe, nu cred să am configuraţie mai puternică decât burebista. El are, parcă, procesor mai bun şi aceeaşi placă video. Că a fost mai teftină, asta aşa e. Curând şi configuraţia mea se va uza moral. E în legea firii. :smile:

PS: never say never, burebista, vorba lui JR din Dallas. :wink:
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
Urmează să-mi sosească vineri coolerul pentru CPU, Akasa 965. Trebuie să demontez placa de bază pentru a-l fixa? Când l-am montat pe cel din box, a cam trebuit ceva forţă. Mă gândesc să nu stric ceva când voi apăsa pe răhăţişurile alea de prindere.
Ce să fac, îl montez cu pasta cu care vine el sau folosesc alta? Unii zic că e destul de bună şi cea de pe talpa lui.
 
Top Bottom