PC Busit

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,871
Dar tu cate placi grafice defecte ai intalnit de stii asa bine?

Cel mai probabil mi-au trecut prin mâini mai multe plăci video decât ție șuruburi, destul de puține defecte, într-adevăr :smile:
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Messages
3,355
PC-ul lui frate-miu a inceput de ieri sa se comporte ciudat, in sensul ca la un moment dat se face ecranul negru si monitorul da mesaj de lipsa semnal si nu mai raspunde la nici o comanda, daca apasa pe butonul de power isi face instant shut down. I s-a intamplat de 2 ori, ceva random fiindca altfel nu da erori si butonul de shut down nu e pe instant power off. Eu nu ajung la sistem sa ma uit, asta e din ce mi-a povestit la telefon.
Ar putea fi de la placa video? Fiindca asta pare a fi de vina la prima vedere. Configuratia nu o mai stiu exact dar din ce-mi amintesc are C2D, 4Gb ram, video gtx 560ti. Eventual ce fel de teste ar putea sa faca sa scoata ceva la iveala?
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,534
Daca se opreste instant de la butonul de power inseamna ca sistemul de operare este mort in momentul ala, nu mai are ce-si faca shutdown. Poate fi efectiv de la orice componenta, dar nu as incepe cu placa video ci cu sursa si placa de baza, eventual si HDD-ul.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Messages
3,355
Ieri inainte sa porneasca sistemul a marit turatia la ventilatoarele de pe carcasa (Antec three hundred) si nu s-a mai manifestat. I-am spus sa-si instaleze hwmonitor si sa mai arunce din cand in cand un ochi la temperaturi. Ms de info.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,795
De cât timp n-a mai suflat praful din carcasă, de pe coolere și din sursă? :smile:
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Messages
3,355
Nu stie nici el, o sa faca curantenie zilele urmatoare. :smile:
 
Top Bottom