Office pentru Mac

The only thing left to be said :biggrin:

aGwnjdG_700b.jpg
 
Ca sa intre in rind cu turma din pacate.
Asta e, peste tot e Win cu Office. Trebuie sa invete si asta.
Priveste macar partea buna a lucrurilor, pe linga Win o sa stie si Mac. :biggrin:
Păi la aia mă refeream, vezi ce poate Parallels înainte să se apuce să dea banii pe alt hardware.

Cât despre Mac hate, serios mi se pare aberant. Un Macbook cu o configurație de top nu este cu mult mai scump decât un ultrabook similar. Da, nu au laptopuri de 500EUR. Deal with it.

2 cuvinte lipsesc de acolo: "Unlike Ne0" :biggrin:
Am cam trecut de vârsta unde-mi făcea plăcere să fac bucăți computerul ca să văd de ce nu merg xyz. Cel puțin la laptopuri :wink:
 

Attachments

  • ds.png
    ds.png
    186.1 KB · Views: 42
Am cam trecut de vârsta unde-mi făcea plăcere să fac bucăți computerul ca să văd de ce nu merg xyz. Cel puțin la laptopuri :wink:
Si acuma ce faci? Cumperi direct altu? De preferinta produs de Apple? :biggrin:
 
Alea vechi dă-mi-le mie, le pun la butoi la fezandat cu niște Raspberries și trag o țuică...

Eu unul m-aș ține cu dinții de a oferi copilului o educație alternativă acasă, pe Mac, *nix și ce o mai fi. Dacă școala aplică procustian Windows + Office, e un avantaj major să descoperi că scopul nu e de a învăța unealta în sine, ci ce poți face cu un tip de unealtă (editor de text, spreadsheet calculator, prezentare, ilustrare, etc.) indiferent de implementarea ei (producător, platformă). Și m-aș lupta cu o școală care are cerințe de format de fișier și tehnologii proprietare. Ce mi-e cerința de MS PowerPoint și ce mi-e cerința de stilou Montblanc, când de fapt scopul ar trebui să fie să învețe să exerseze vorbitul în fața unei audiențe, respectiv să scrie.
 
Si acuma ce faci? Cumperi direct altu? De preferinta produs de Apple? :biggrin:
Tu cam cât timp ții un laptop? Până să răspunzi că ăla de la munci îl ai de 5 ani+, permite-mi să spun că în general durata de viață este pe undeva pe la 3-4 ani, chestii acoperite de Apple Care sau garanția producătorului (aia de la Dell mi-a expirat anul ăsta). După aceea scapi de el (ebay, w/e) și iei altul pentru că oricum sunt lucruri pe care le vrei - chiar dacă nu altă generație de procesor, ai alte generații de porturi, display-uri mai bune, power efficiency mai bun, durată de viață a bateriei mai bună (știu, cumperi aftermarket, dar și alea costă). There is no free ride in the end.

puterfixer - sunt perfect de acord, de aceea am și insistat că a cumpăra alt hardware este inutil. Este exact diferența între a ajuta cu lecțiile VS a învăța copilul să învețe, beneficiile alegerii din urmă fiind cu mult peste cele celei dintâi. Și problema cu MacOS este că merge instalat pe PC, dar procesul este unul foarte complicat și greoi și este hardware-specific, pe când Windows merge instalat pe Macbook, că-i în bootcamp, că-i în Parallels sau altă soluție de virtualizare. Eu am rulat pe MBP-ul meu și Linux :biggrin:

Alea vechi dă-mi-le mie, le pun la butoi la fezandat cu niște Raspberries și trag o țuică...
Nu mai țin hardware decât dacă a fost "istoric" semnificativ, mi-am refăcut "colecția" de TCCD-uri/BH-5, DFI LP UT NF-4 Ultra D și alte bunătăți. Restul pleacă pe ebay, pentru că nu are rost să le țin aiurea. Ultima "pierdere" a fost Nikonul D90, care a plecat spre un pasionat din câte-mi dau seama, a făcut ăla super afacere cu aparat + 2 baterii + grip + geantă și alte bunătăți :smile:
 
Back
Top