Ofertă gratuită.

Foxter, cel putin in cazul meu, sistemul care-l pregatesc au ca destinatia copii prescolari. Pentru acest lucru imi iau inima in dinti sa te rog daca se poate ca cel pus de-o parte pentru mine cel putin, sa fie unul fara probleme cunoscute de focus sau alte probleme ce pot afecta ochii. Trebuie sa recunosc ca am de unde sa mai fac rost de un monitor de 15" pentru acel sistem, dar calitatea imaginii este sub orice critica, eu unul nu pot sta 30 de minute la el fara sa am dureri de ochi si nu mi se pare ca ajut niste copii asa ci dimpotriva.
 
Daca aveti nevoie pentru donatii (dar serioase, nu ce s-a facut pana acum) si nu sunt destule, renunt la cel rezervat pt mine.
 
Din pacate de abia de saptamana ce vine o sa ma pot ocupa de donarea monitoarelor. Trebuia sa il ajut pe admin sa le faca inventarul dar de marti saptamana asta se tot chinuie sa scoata din retea Kido (also known as Downadup). Ca urmare numai de inventar nu i-a ars.
 
Am scapat de Kido, acum trebuie doar sa conving adminul sa incepem inventarul. Datorita cererilor am cam epuizat stocurile de monitoare. Nu mai pot accepta alte cereri (pe thread sau prin PM) decat cele venite pana in momentul acestui post.


LE:
OK de inventar am scapat dar o sa trebuiasca sa fac contract predare-primire cu cei ce primesc monitoarele. Acum sa vad cu ce se mananca asa ceva.
 
Last edited:
Got the latest details. Here goes:

Din vreo 20 de monitoare 5 se duc la un ONG. Din restul o parte se duc la alt ONG pt care m-a contactat Iulius. Ce mai ramane imi vor fi donate mie si le voi putea da fara alte chestii birocratice.

Dar intai sa rezolv treaba cu ONG-ul lui Iulius.

Hulubei ti-am gasit unul, sper sa fie satisfacator.
 
Daca nu orbeste copiii e perfect. Nu conteaza aspectul, forma si nici marimea. Sa nu fie nociv si daca este, tot e bun de folosit ca solutie temporara pana se va gasi unul mai putin nociv.

Multumesc.
 
Dupa ce Iulius vine sa isi ia monitoarele pt ONG-ul lui o sa pot sa pornesc procesul de donare individual. Asta ar insemna ca peste o saptamana ar trebui sa te contactez hulubei sa stabilim cum iti dau monitorul.
 
Multam frumos inca o data. Eu momentan trebuie sa-mi refac timp desi s-au tot adunat, sa duc lupte de lamurire cu un jumper la placa de baza destinata proiectului. A picat si el stie de unde :biggrin:
 
OK, monitoarele au plecat la ONG-urile lui Iulius contractul de donatie e acum in curs de semnare si va fi trimis in curand lui Iulius si asta inseamna ca pot sa iti dau monitorul. Contacteaza-l pe Pache, vezi cand e disponibil sa vina sa ia monitorul tau. Iti dau un PM cu ID-ul meu de Messenger sa discutam.
 
Ma bag si eu prin topicul asta, dar nu cu donatii ci cu niste cereri, pentru ca am deja copilul nevoias :smile:.
Problema se pune asa: in urma unor upgrade-uri tata s-a ales cu un calculator nou, iar cel vechi m-am decis sa il donez fiicei asistentei mele, asistenta ce castiga 1100 ron (nu, nu sunt eu cel care ii plateste salariul ca-i dadeam mai mult :biggrin:).

Anyway, calculatorul are tot ce-i trebuie mai putin HDD, monitor, DVD-rom (are CD-rom, dar... ce mai faci cu el azi ? :smile:) si tastatura/mouse.
In concluzie, daca doreste cineva sa doneze sau chiar sa vanda la preturi (foarte) rezonabile componentele de mai sus, astept un pm sau posturi pe aici.

Multumiri multe din partea copilului nevoias care inca nu stie :tongue:.
 
Yep, fata are 6 ani, deci o sa-l foloseasca la jocuri educative, internet (daca o sa-si permita abonament), chestii light :smile:.
 
Nu că mă bag eu în treburile voastre, dar la ce îi trebuie unui copil de 6 ani calculator?!? Mie îmi pare rău că am avut privilegiul ăsta, uite ce rău am ajuns.
 
Aproape ca-mi vine sa tin HDD-ul doar pentru ca acel copil sa fie fortat sa mai respire si aer de afara, poate mai vede o papusa, mai stie ce este o pititea, afla despre sex de la alti copii live si nu in discutii pe mess, etc.
Da-mi pe PM adresa desi sunt mari sanse ca sa-l trimit abia de pe 10 iulie pentru ca voi pleca iminent in concediu.
 
@aramdune: eu am avut "privilegiul" abia pe la 17 ani si tot aici am ajuns :biggrin:. Exact din acest motiv o sa instruiesc mama fetei sa-i faca un program limitat de calculator, in plus n-o sa-i instalez jocuri sau ceva foarte daunator pe el. Sansele sa aiba internet prea curand iarasi sunt mici.
@hulubei: multumesc mult si ai PM. Nu-i absolut nici o graba cu HDD-ul, oricum n-am celelalte componente inca.
 
Back
Top