Ofertă gratuită.

Scuze că mp bag şi eu gratuit, n-ar fi bună o limită gen 600MHz (non-celeron) şi 256 RAM? Parcă n-ar fi locul să facem REMAT din camera lui Marius, zic eu. Nişte SDRAM de 128MB cred ca mai am pe acasă.
Dar cine este beneficiarul? (so far)
 
So far i-am trimis mail unei vedete tv care are blog si care in emisiune are astfel de cazuri.
Am facut si un search pe "case de copii" dar nu am avut rezultate satisfacatoare.
 
Eu aş sugera să se dea prin cunoscuţi, unor familii nevoiaşe, cu mulţi copii şi care ar beneficia mai mult de această idee. N-aş paria că la casele de copii sunt aşa de interesaţi (nu copiii, fireşte) de nişte chestii d-astea... SH. Dar poate mă-nşel eu.
 
La carcase stau si eu momentan prost. Probabil cand nu voi mai sta vor veni garla dar nu vor mai fi componente de pus in ele. Pana acum sa inteleg ca nu trebuie nimic in afara de carcase, sa stiu dupa ce forez.
 
Aşa-mi trebuie dacă n-am dat pe thread-ul ăsta... tocmai am lăsat săptămâna asta lângă ghenă o carcasă perfect ok. Şi o tastatură. Ca şi consolare, au fost în Cj.
 
Carcase nu pot face rost in schimb am un P2, 3 K6-2, ceva bete de SDRAM (32-64-128MB), 3HDD de 3.2GB, o placa de baza pentru P3 aparent ok, ceva placi video AGP (Riva Vanta, ATi 9600 cu ventilator lipsa), un floppy, una sau doua placi video PCI (1MB cred). Cam atat am putut recupera pentru moment si mai am promisiuni de cateva calculatoare de-a dreptul intregi.
 
Carcase si surse pot eu sa aduc, dar in timp. Si cand ajung pe la Bucuresti. Acum am doar vreo 2 carcase complete si o sursa in plus.
 
Maine e ultima zi. Consider ca 2 saptamani au fost suficiente. Eu m-am oferit sa le montez, nu sa le depozitez. Credeam ca mi le aduceti si le luati toate odata.
 
Marius, maine ma intalnesc cu hallelujah si o sa il rog sa imi dea numar de telefon si/sau adresa pentru respectiva casa de copii sau o persoana de contact de acolo care sa poata sa le preia si sa le distribuie. O sa insist pe varianta persoana de contact care sa le ia bulk pentru ca e mai comod decat sa le distribuim unul cate unul.
Din pacate in timpul saptamanii nu am timp de mai nimic (nu ca e weekenul mult mai liber) si de-asta am taraganat-o pana acum.

Ca idee, poti sa imi spui ce e gata de dat?
 
Am dat deja calculatorul asamblat lui madhorsefuzzy. Au ramas la mine diverse componente cu care nu pot face un calculator complet din lipsa de carcase.
 
Poate ar fi bine să abordăm invers problema. Să facem o listă cu ce lipseşte ca să iasă calculatoare întregi şi să ne orientăm numai pe alea.

Pînă acum s-au adunat tot felul de componente la nimereală şi evident că e improbabil să iasă combinaţii complete.
 
Nu imi place ca Marius a ramas cu componentele la el si ii ocupa spatiul si asa restrans, mai ales ca o parte i le-am dus eu.

Se pare ca desi intentiile sunt bune si toti dorim sa-i ajutam pe cei nevoiasi cu calculatoare, nu prea au avem timp in afara serviciului si a familiei (ceea ce este un lucru bun, a nu se intelege gresit).

Propun sa ducem componentele stranse prin actiunea noastra aici.
Este un proiect vechi de aproape 3 ani care a ajutat multi oameni.
Eu am aflat de proiect de la fxg.

Ce spuneti?

Eu ma ofer sa iau legatura cu cei ce se ocupa de acel proiect si sa iau componentele stranse la Marius si sa le duc acolo.

Daca vi se pare ceva suspect sau o idee proasta va rog sa spuneti.
 
Last edited by a moderator:
Back
Top