Ofertă gratuită.

Am asamblat calcul. Configuratia este:

- Carcasa si sursa AT
- MB LuckyTech P5MVP3
- K6-2 500 MHz (n-a mers stabil la 550) + cooler
- 1 DIMM SDRAM 128 MB
- HDD Maxtor 20 GB (Primary Master)
- CD (Secondary Master)
- floppy
- grafica S3 Trio 3D AGP 2x
- retea Realtek RTL8139D PCI
- sunet (si controller IDE) ESS ES1868F ISA
- tastatura AT
- mouse serial (PS/2 -ul nu e foarte stabil la placa asta)

Acum ce fac? Pun 98 fara licenta si-l umplu de jocuri? Sau pun Linux si-l las gol?
 
Corect. Până la urmă unde ajung toate astea, e știut deja beneficiarul? Care casă de copii? Întreb pentru că cineva de la o firmă care mai are câte ceva prin depozit poate să mai contribuie dacă le spune celor din firmă pentru cine sunt.
 
Nu ştiu dacă nu cumva o să trebuiască niţel customizat (Edu)Ubuntu ăla. Mie mi se părea că se mişcă destul de greu în 256 RAM... Eventual instalat altceva în locul GNOME-ului (XFCE?).
 
Corect. Până la urmă unde ajung toate astea, e știut deja beneficiarul? Care casă de copii? Întreb pentru că cineva de la o firmă care mai are câte ceva prin depozit poate să mai contribuie dacă le spune celor din firmă pentru cine sunt.
Adrian, eu am discutat cu userul hallelujah de pe Chip si a spus ca poate sa ma puna in legatura cu o persoana care lucreaza la o casa de copii. O sa ma intalnesc cu el zilele astea si o sa cer datele exacte.
 
Deci se vând aşa:

Pentium II 400MHz, nucleu Katmai, Slot1 - 15 RON

512MB SDRAM
- 2x128MB PC133 - 2x20RON
- 1x256MB PC133 - 35RON

Placă de bază Asus P3b-f - chipset Intel 440BX, slot1, AGP2x, puzderie de PCI, 2xISA, se poate overclocka din jumperi :biggrin: - 25RON

Placă de reţea SiS nujt ce PCI, merge oke 10/100Mbps - 5RON

HDD Seagate Barracuda 20GB perfect funcţional - 30 RON

HDD Quantum Fireball 20GB care ultima oară testat era funcţional, dar nu se înţelege cu placa asta de bază prea bine - 15 RON

Carcasă microATX HP Pavilion 8580C, cu sursă Delta 160W (reali, ţine fără probleme un sistem bazat pe PII-PIII cu GeForce II Pro, CD/DVD-RW; de notat că formatul sursei e mai mic decât o sursă standard ATX, adică nu merge în carcasa asta o sursă obişnuită; de asemenea, poziţia sursei e verticală, adică acoperă locul unde e procesorul montat) - 35 RON

Monitor Siemens Nixdorf 1705 17'' - ţine 1280x1024@75Hz, 1024x768@85Hz - 35 RON.

Aş prefera să scap de toate odată, la un preţ modic de 200RON, cui i se pare mult să zbiere.

Nu se mai vând, se dau moca. Marius, aştept contact pe PM să vin la livrare. Monitorul îl cari tu :biggrin:

P.S.: mi-a venit regularizarea 194 RON, o să mor de inimă cu (A)Enelu` mă-sii.
 
Doar atât? Până la 350 mai ai. Trebuie să vină acuş să-mi citească iar contorul, să vezi atunci bucurie, de astă vară n-au mai venit iar eu am lucrat cu scule de putere la greu.
 
Ubuntu nu merge instalat. (Dupa un timp imens de incarcare) Se opreste aici:
 

Attachments

  • Donatii 1.jpg
    Donatii 1.jpg
    29.8 KB · Views: 39
Sistemul e prea slab pentru versiunile actuale de linux. Ubuntu se mişcă ok-ish de pe la 512 MB RAM încolo.
 
Ma, ce cacat de sistem de operare e ala care nu merge instalat pe un K6-2 cu 128MB? In rahat, la mine merge Windows 98 pe un PI la 133Mhz si 32MB
 
Am trecut seara asta pe la Marius, e o problemă: nu are loc să depoziteze prea multe chestii la el, m-am întors cu monitorul acasă (i-am lăsat un P3 funcțional cu RAM, placă video și sursă) pentru că e vorba de o cameră de cămin de 3x3m care e ocupată deja. Ce facem mai departe? Deja sunt ajunțate mai multe sisteme, trebuie și monitoare pentru ele (printre altele) și Marius nu are loc să le testeze pe toate, darămite să le mai și depoziteze. Idei, propuneri?
 
Erm. O întâlnire masivă înainte de delivery între noi toţi pentru instalări şi configurări şi a doua zi, după 1 zi maxim de depozitare într-un singur loc, să ajungă unde trebe. Inexorabil, orice loc se umple dacă verşi prea multe chestii acolo. :biggrin:

Hâc, părerea mea :biggrin:
 
Back
Top