Ofertă gratuită.

Deci... cum rămâne?

Noi, cei din afara Bucurescilor, pe adresa cui trimitem componentele - bausto, cumva? Un PM de la persoana în cauză mi-ar fi de mare folos.

Mulţumescu-vă.
 
Gandalf, you've been PMed. :smile:
De gasirea beneficiarilor nu pot sa ma ocup. Deja am epuizat toate persoanele pentru care puteam sa fac asa ceva.
 
Am şi eu vreo 2 monitoare CRT de 17" care şomează, un Iiyama şi un Nokia. Scule altfel bune la viaţa lor dar cu mici probleme: Nokia face imaginea mov din cînd în cînd, la Iiyama variază luminozitatea. La ambele se rezolvă dacă le hîţîni deci bănuiesc că e problemă de contacte. Aviz deci celor care pun la cale treaba asta, eu le dau cu plăcere dar trebuie doftoricite niţel.
 
Deci, cine caută destinatari (vreo casă de copii, ceva?), cine le adună și cine le montează? Ar mai fi câte ceva, gen mouse+tastatură și OS (Ubuntu & OpenOffice?).
 
Prin intermediul unui alt forumist (de pe Chip) am gasit un orfelinat in care ar prinde bine asa ceva.
Astept sa primesc ceva mai multe detalii. Dar poate se ofera cineva cu un pic mai mult timp sa discute pe acolo si sa vada ce se poate face.
 
Eu pot sa va ajut cu logistica astfel:
- transport cu masina pe rutele Pitesti - Bucuresti, Ploiesti - Bucuresti, Buzau - Bucuresti, Bucuresti - Bucuresti. Rutele externe doar in anumite zile, ruta interna oricand dupa ora 19-20.
- comunicare cu orice orfelinat sau posibila destinatie a sistemelor.
In plus o sa incerc sa fac intr-un Google Spreadsheet o centralizare a componentelor, deci va rog trimiteti-mi pe PM adresele de mail in cazul in care vreti sa aveti acces la respectivul fisier.

later edit: Fisierul poate fi vizualizat aici.
Rog sa confirmati disponibilitatile de acolo.
 
Eu voi mai adăuga niște componente, dintr-un sistem AMD K6 funcțional, probabil mâine, și voi updata lista de pe topic. Mai mult ca sigur, în una din zilele de început ale săptămânii viitoare, coletul va lua drumul destinatarului,
 
Mkay, adaug şi eu monitorul aici ca donaţie, feel free to PM me pentru o hîntâlnire să scap de magaoaie :smile:
 
O unitate AMD K6 450MHz întreagă (placa PCI sunet nouă, 2 PCI to USB cu 2 și 4 porturi USB) cu tastatură și mouse (+ cele de mai sus), donație de la un coleg de serviciu. Posibile probleme la HDD.

Eu am drum în București luni sau marți și aș vrea, dacă se poate, să le ia cineva de la mine. Îmi voi face veacul prin zona Piața Romană și nu mă pot deplasa în altă parte sub niciun motiv. În schimb, pot preda acareturile cuiva, ce mă poate contacta telefonic. Dacă cineva poate veni acolo, cred că după orele 10.00, aș scuti niște bănuți dați pe curier (multicei, la cantitatea de componente adunate între timp) și mi-ar fi foarte bine. Deci, aștept un răspuns și voi reveni cu ora și ziua exactă, că mai e până luni. :smile:
 
Dacă-mi ajunge maşina de firmă este foarte posibil să fiu "pe teren" luni, dar nu e nimic sigur deocamdată.
 
Trebuie găsită o soluție, fiindcă ar fi păcat să mă-ntorc cu ele. Înapoi, pe curier, e mai dificil de trimis atâtea câte s-au adunat și ar fi prea costisitor pentru mine să plătesc coletele. :smile: Mai ales că mai adaug și un monitor color IBM, funcțional, din păcate, doar de 15 ".

Lista completă și definitivă:
1. Placă de bază Azza PT-6VAX2, chipset Via, AGP 2x, 4 PCI, 1 ISA, 2xUSB,
Procesor Celeron Slot1, cred că e la 333MHz,
Placă video S3Trio, AGP2X,
Placă de sunet Zoltrix SC-8738,
Memorii aferente plăcii de bază, cred că vreo 128MB (SDRAM-9ns)
1 cablu ATA rounded de la miahi (mulţumesc şi pe această cale),
O panglică pentru floppy.
2. Unitate completă AMD K6 450MHz (de verificat HDD-ul sau cablul IDE).
3. Monitor IBM 15".

Toate, funcționale, din ce știu. Deja le am pregătite de încărcare în portbagaj. Pe cel ce se oferă să le ia, îl rog să dea un PM, pentru schimbul de numere de telefon. Cum am mai spus, sunt de găsit în zona Piața Romană - mai precis, str. Polonă, la intersecția cu Bd. Dacia (sau Mihai Eminescu), parcă așa se numea.
 

Attachments

  • harta.gif
    harta.gif
    87 KB · Views: 33
Deci maşina îmi ajunge în cel mai bun caz luni după-amiază, dacă mai eşti pe acolo poate poate.

Btw, acolo nu există locuri de parcare :biggrin:
 
Da, scuze, am uitat să specific că mi-a dat madhorsefuzzy PM. Nu e nevoie de loc de parcare (sunt cam rare în zonă) fiindcă transferul se face imediat ce soseşte el în zonă. :smile:

Pt. madhorsefuzzy: Eu voi pleca în jur de 5-5.30 din Brăila, aşa că pe la 9-9.30 maximum pot fi acolo. Însă, cel mai bine e să ajung eu întâi, apoi te sun, ca să n-aştepţi pe-acolo. Ulterior, mă suni tu când ajungi la locul fixat şi eu fac ce trebuie făcut: transferul.
 
Eu aduc banii in diplomat, tu aduci marfa. Daca e marfa buna, asa cum ne-am inteles, facem transferu`. :kul:

Parca era o actiune caritabila. :biggrin:

E super ok. :wink:

Sper sa fac rost maine poimaine si eu de ceva piese pentru 2 sisteme pe K6-II.
 
Am fost prin "spate" si prin pod si pe la vecini si am constatat ca am multe carcase cu placi de baza in ele si eventual procesoarele infipte disponibile. Ocazional o placa video. Mai rar memorie sau HDD. Asa ca prefer de la cel care se ocupa sa le monteze, instaleze, etc. sa ma anunte de ce componente are nevoie si ii trimit fix ce are nevoie.
Voi tine legatura cu Pache pentru transport.
In momentul de fata am in fata:
- HDD de 3.2GB;
- 3 bete de memorie SDR (32MB, 64MB);
- 2 placi video AGP (Riva Vanta si Rage 128) si cateva PCI.
 
M-am intalnit azi cu ursamajor si am in portbagaj pregatite pentru Marius cele aduse de el.

Eu pun la bataie o placa de baza cu un k6-II 550Mhz, o placa video Ati rage xl, 2x 128MB SDRAM pc 133, 2 placi de retea (ma gandesc ca poate se incropeste si de vre-o retea pentru un eventual internet), un hdd de 15GB, o sursa , tastatura, mouse. Imi lipseste o carcasa AT/ATX in care sa fie montate.

Si inca una pentru placa de baza ATX de la ursamajor.
 
Am uitat sa zic de ceva procesoare P3, P2, cred ca si ceva K6, probabil un Athlon SkA. Surse AT (ATX nu prea cred sa gasesc functionale), carcase cat cuprinde, o carca de FDD si poate si CD-ROM dar nu stiu stadiul de functionare.
 
Va rog, nu uitati de suruburi! Si daca vreti sa umblu la procesoare, mi-ar mai trebui niste pasta termoconductoare (ordinara, nu cine-stie-ce).

Ca donatii, as putea contribui si eu cu o carcasa + sursa AT si o imprimanta cu ace A3 no-name ruseasca, dar nu le am in Bucuresti.
Poate se ofera dreamer intr-un weekend sa ma ajute cu transportul? :beer:
 
Back
Top