Ofertă gratuită.

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Excepţie transportul, pe care îl va plăti doritorul. Nu ştiu pe cine-ar interesa, dar eu o fac:

Placă de bază Azza PT-6VAX2, chipset Via, AGP 2x, 4 PCI, 1 ISA, 2xUSB,
Procesor Celeron Slot1, cred că e la 333MHz,
Placă video S3Trio, AGP2X,
Placă de sunet Zoltrix SC-8738,
Memorii aferente plăcii de bază, cred că vreo 128MB (SDRAM-9ns)
1 cablu ATA rounded de la miahi (mulţumesc şi pe această cale),
O panglică pentru floppy.

Carcasă fusă, fusă şi să dusă (cu alt sistem înăuntru, un P III 333MHz, ce ducea un XP tiny excelent) la un taica popa tinerel, cu 6 copii, dar de Crăciun de la mine, anul trecut. :smile:
 
Last edited:
Nu putem lipi oferta ta de oferta lui Neo si sa facem un gest (adica sa faceti evident!) frumos pentru niste copilasi care chiar au nevoie?
 
Last edited by a moderator:
Eu din motive personale nu pot să fiu filantrop pe de-a-ntregul, dar să zicem că fac o reducere importantă la chestiile alea şi asigur şi transportul (în Bucureşti evident, şi după ora 18:30).
 
Dacă iese de 2 computere funcționale de donat la kizi dau și eu al doilea monitor CRT de 17". Sau dacă e nevoie mai pun și un P3/550 (cred) cu 128 MB RDRAM, placă de bază Intel și placă video Intel AGP. Are și sursă, dar momentan am nevoie de ea ca alimentator de 12V/60W.
 
Si eu cred ca mai am o sacosa de componente. Daca e o chestie organizata si se ocupa cineva de "centralizare" am chestii de dat (dupa ce arunca un ochi peste ele cineva care s-a aratat interesat de cateva maruntisuri in trecut).
De Craciun am facut vreo 3 calculatoare (vechi) cadou din ce aveam pe-acasa dar tot cred ca mai iese ceva.
 
Presupunând ca vor fi utile, am de donat :

- placă de bază JetWay 867 AS-H;
- procesor Athlon 900 MHz + cooler Spire;
- 2 x baretă 256 MB SDRAM PC 133;
- placă video S3 Trio 3D/2x 8MB

funcţionale în momentul demontării din sistem acum vreun an jumate, de atunci neatinse. Din păcate nu am unde le verifica acum, dar nu cred să fie probleme.

Voi suporta, desigur, şi taxele de expediţie către persoana care va fi atât de generoasă cu timpul său încât să se ocupe de montaj în vederea donaţiei ulterioare către juniorii amintiţi de Pache şi AdrianB1.
 
Si asta e o problema. Stau la camin si n-am adresa unde sa primesc posta astfel incat sa n-o fure nimeni.

Eu am urmatoarea propunere, daca sunteti de acord.
Cei din provincie sa trimita prin posta la cineva din Bucuresti care are masina si acea persoana sa faca intr-o zi un drum sa adune toate componentele de la donatorii din Bucuresti si de la posta unde au sosit coletele.
 
Se poate in 1-2 saptamani sper eu sa scap de niste antichitati de pe inventar. Nici nu stiu ce mai merge, ce nu si ce mai se aduna din ele. Problema va fi ca va trebui sa ma ajute cineva cu transportul ca sigur nu o sa fie comod sa trimit prin posta vreo 50-100kg. Vreau sa le trimit cu tot cu carcase. De monitoare nu stiu ce sa zic, toate-s defecte, aici ar trebui cineva cu pricepere si timp din start.
Bine, mai e o problema, trebuie sa ma lupt cu securistul de la administrativ ca sigur i se va parea lui ca poate sa faca cine stie ce afacere cu ele.
 
Daca tragi un proces verbal si ii spui ca sunt de casat si trebuie sa dispara rapid din firma ca vine auditul poate pune botul :biggrin:.
 
bausto, eu stiu ca sunt de casat dar contabilitatea nu mai stie ce e de casat din punct de vedere legal si ce nu. Nu mai zic ca nu stim ce e al nostru si ce este in concesiune :biggrin:
Big shit! :biggrin:
 
Da, ştiu stilul, unii bagă şi dischetele la mijloace fixe.

Adaug şi eu la grămadă nişte chestii rămase in garage sale.

- Celeron 500 (500MHz Mendocino, 128KB cache, socket 370)
- Intel Celeron 1GHz (Coppermine 128, Socket 370)
- nişte memorii PC100 şi PC133
- radiatoare, plăci de reţea,

Dacă are cineva un procesor Socket A să facă debug la ăsta (nu mi-a plăcut Socket A şi n-am avut alte procesoare de-astea), e un sistem chiar ok pentru multe chestii. Nu mai bootează şi nu-mi dau seama de ce.

CPU: Athlon Thunderbird 1GHz
MB: Biostar M7VIG Pro-D (Socket A, VIA KM266, uATX, grafică onboard - detalii)
Cooler: Titan D9TBCU35 (2300rpm)
Memorie: 2x256MB DDR333 PQI

În rest, mai pun nişte HDD-uri de 20GB sau 40GB şi cred că mai am şi alte chestii. Pot să le transport direct la Marius '95 la nevoie.

Cine se ocupă de găsirea beneficiarilor?
 
Tot ce stiu e ca eu nu pot sa dau nimic complet la ora actuala. Adica prin magazie am doar chestii: carcase goale, carcasa cu placi de baza, placi de baza goale sau cu cate ceva ramas infipt in ele si naiba stie ce mai merge si ce nu.
Cum spuneam, problema mare este transportul.
Beneficiari se pot gasi cred eu cu usurinta. Important e sa ajunga acolo unde estu cu adevarat util si dorit, nu acolo unde se va pune praf pe el.
 
Back
Top