Na, impresii?
A-nceput și la tine treaba cu bilele albe/negre?ci pentru a-i face o plăcere nevestei.
There, i fixed it for you.Porțiile de espresso italian sunt cât un degetar, dai o dată pe gâtși aia eși-ți stă inima-n loc.
Monșer, thoughts and prayers.Porțiile de espresso italian sunt cât un degetar, dai o dată pe gât și aia e. Meh. Să bea italienii așa ceva, o ceașcă în care abia îți încape degetul mare și și aia plină doar pe jumate. Eu fac doar espresso dublu, adică portafiltrul plin de cafea și apă destulă cât să umple o cănuță din care să pot bea câteva înghițituri. Nici nu stau să le savurez, doar le dau pe gât pentru a mă trezi. Dar am învățat să fac cappucino (inclusiv cu suc de sfeclă roșie!) nu pentru că mi-ar fi de folos aptitudinile de barista, ci pentru a-i face o plăcere nevestei.