Nu merge forumul deloc

Jaffar, zi mersi ca nu a luat-o istoric cu RFC675 sau RFC793. El vorbeste strict de TCP. De ce? Pentru ca poate, nu ca ar avea vreo relevanta in lumea reala, cand vorbesti de modelul TCP/IP.
Cine stie, or fi utile daca vrei sa portezi un driver de NetBSD pe Solaris, nu daca vrei sa faci internetul sa mearga :biggrin:.
 
Ştiţi ce e funny? Eu habar n-am ce vorbiţi voi aici şi e de asemenea complet irelevant pentru topicul de faţă. Cui îi pasă de ce nu merge, important e dacă merge şi merge (sau nu).
 
SATA RAID, e modalitatea prin care obtii cel mai mic cost ca sa poti sa vinzi cat mai ieftin pe o piata competitiva.
 
Am căutat hosting-uri pentru job, așa că am impresii proaspete. Am găsit ceva interesant, doar că e abonament business în bani mai puțin, chestie cam fishy... Mă rog, vedem. O să mut un domeniu personal acolo întâi, dacă merge bine o să vină și grosu'.
 
Știu că forumul a fost mort vreo oră (eroare cu baza de date), asta fiindcă am făcut un backup complet al ei ca să văd cât durează. Are mai bine de 1 GB :|

Am luat un hosting secundar în altă parte, cu parametri mai buni și preț chiar mai mic, pe care încerc să îl testez ca viteză cu alte site-uri. Dacă totul pare ok, într-una din nopțile următoare voi muta și XF-ul acolo.
 
De aici (3G prin tren bucuresti-ploiesti) sunt comparabile. Da' nu e reliable conexiunea.
 
Între timp hostingul vechi a mai avut un picaj temporar, și de fapt asta e problema principală de care vreau să scap. Viteza de acces măsurată din mai multe părți pare o idee mai bună la hostingul nou, însă ce e considerabil mai rapid la el este timpul de răspuns; hostingul curent are o scurtă pauză (chiar de ordinul secundelor) până când începe să trimită pagina dorită.
 
Last call pentru migrare... Nu mai vreau/pot să aștept că mă taxează hostingul vechi pentru încă 3 luni. Vreo problemă cu cel nou?
 
Back
Top