Nu merge forumul deloc

Băi, RAID 5 e parfum. Săptămâna asta n-am făcut mai nimic, pentru că cineva s-a gândit să pună vreo 10 maşini virtuale pe care le foloseau zilnic vreo câteva sute de persoane pe un LUN RAID 0. Bineînţeles că unul din HDD-uri a crăpat, şi bineînţeles că n-avea nimeni backups, noroc că făcusem eu export la câteva VM-uri pe laptop pentru teste, le-am importat înapoi. Acum mă uit dacă nu există permisiuni în management-ul SAN-ului ca să împiedici lumea să creeze discuri virtuale RAID 0, că altfel se va întâmpla iar.
 
Exista setarea aia, se numeste controlled access - au acces la interfata de management doar aia care trebuie.
 
...cineva s-a gândit să pună vreo 10 maşini virtuale pe care le foloseau zilnic vreo câteva sute de persoane pe un LUN RAID 0. Bineînţeles că unul din HDD-uri a crăpat, şi bineînţeles că n-avea nimeni backups...
Da mai, dar ce bine a mers pana s-a defectat hardul...:lol:
 
Încă nu schimbăm hostingul - dacă mai e nevoie, mai cer o mutare pe un alt server. Temerea mea e că am un purcoi de ghinion, și dacă mă mut și pe un al treilea... îl bușesc și pe ăla :biggrin: Hai vedem cum merge ăsta, că și-a făcut deocamdată norma statistică de incidente pe un an întreg.
 
Hai vedem cum merge ăsta, că și-a făcut deocamdată norma statistică de incidente pe un an întreg.

De la 12:21 la 12:34 a mers enorm de greu. Încă merge greu; am dat referesh-uri peste refresh-uri şi o dată din 3 primeam eroare din browser, în rest îmi "desena" pagina fără butoane, fără formatare, ilizibilă. Şi în 5 minute per pagină.

Acuma se pare că şi-a revenit.
 
13:09: grămezi de timeouts, "sending request...", apoi timeout, după nenumărate refresh-uri îşi revine... parţial, următorul click dă iar timeouts, refresh şi tot aşa.
În momentul scrierii acestui mesaj tot prost merge.
 
Prietene, cred ca esti blestemat sa nu mai accesezi XF. La mine merge uns, fara pic de leneveala. Clicknet.
 
N-are treabă cu ISP-ul; şi de la lucru păţesc la fel uneori, cu proxy de UK, US, AU... la alegere :smile:
În altă ordine de idei, urăsc răspunsurile de genul "doesn't happen to me", care implică "U SUCK".
Nu-s tâmpit, ştiu şi eu să verific dacă e de la mine când nu merge un site. Şi n-am un singur ISP.
 
Si eu am probleme din cand in cand in ultimele 2-3 saptamani si asta cu 3 provideri, din care unul corporate.
 
La mine a mers bine de cateva ori cand am intrat azi, acum seara in schimb merge mai mult nu :smile:, provider RDS (desi nu cred ca asta e important).
 
În altă ordine de idei, urăsc răspunsurile de genul "doesn't happen to me", care implică "U SUCK".

Iar eu urasc generalizarile de genul "Daca mie nu-mi merge atunci sigur e o problema si sigur problema nu e in ograda mea". :goofy:
 
Personal nu am fost / nu sunt / nu voi fi niciodata implicat absolut cu nimic in administrarea / sustinerea financiara / moderarea XF. Deci nu inteleg pe cine te razbuni.
 
Kids, behave, ideea e ca daca merge cuiva cel mai probabil (si logic) nu e de la forum, deci nu inteleg de ce va certati aici :smile:
 
Clicknet și confirm și eu ce spune war4peace, exact același comportament și la mine.
Ințial am crezut ca e din cauza de FF4, am revenit la 3.6.17. Folosesc open dns, probabil ca asta este cauza, nu am stat să verific și să fac teste, pentru mine nu e chiar atat de important, cert este că omul nu bate câmpii.
 
Nu zic că nu cred problemele raportate, da' unul din criteriile de acceptare a unui tichet este ca problema să poată fi repetabilă. :wink: Iar în asemenea situații punctuale, e greu de identificat sursa problemei.

Pe serverul celălalt erau picaje ce le vedea și serviciul ăla de monitorizare a serverului din 'jde locații din lume. După mutare, a mai piuit doar când a picat RAID-ul; de-atunci, pace. :|
 
war, in momentul in care iti merge greu, incearca un winmtr sau un ping plotter. Probabil e vreun router pe drum, si asa te prinzi imediat care.
 
Back
Top