Nu merge forumul deloc

Puii mei, iar a fost crăpat un ceas... Cică rebuilding RAID array. Bine, și server status din părți, tichete din părți, live chat offline, doar forumul lor mergea? Grrrrrr.
 
$20/lună pentru 5 GB de stocare și 100 GB de trafic. Am mai multe domenii aici, din ele XF-ul e cel mai mare cu trafic 15-25 GB/lună și spațiul folosit e vreo 100MB pentru fișiere + 1,2 GB baza de date. În acești parametri, hostingul e printre cele mai competitive. Aveau o reputație foarte bună pe webhostingtalk și-n alte părți, că doar mi-a durat săptămâni de documentare; nu fac overselling nesimțit, nu doar închiriază serverele altora și apoi fac reselling ci au zeci de servere proprii, etc.

Mi-au oferit să mute hostingul pe alt server din zecile ce le au. Aș prefera să rezolve problemele ce țin de mentenanță și comunicarea cu clienții indiferent de serverul folosit. Le-am dat un mail supărat care o să ajungă pe la management, să văd ce fac. Îi urmăresc și pe Twitter, și pe Facebook. Dacă în 2 săptămâni nu se stabilizează, le cer mutarea pe un alt server - e rapidă și complet transparentă.
 
Ora 11:45, 17 Mai 2011.
De vreo 10 minute mă chinui să văd 5 pagini pe forum, primesc de regulă connection timeout.
Refresh, "sending request...", timeout.
Orice alt site web merge strună. Deci nu e de la mine.
 
18 mai, 12:48-12:52
Toate paginile s-au încărcat foarte greu (5 tab-uri), cu butopane lipsă (gen "Reply to Thread") şi la 2 topic-uri am primit timeout.
 
Serverul tocmai a rebootat subit. După 15 minute avea load 21.ceva. Am pus tichet să mute hostingul pe alt server.

Bun, suntem pe alt server, dați de știre dacă ăsta face probleme similare.
 
Last edited:
Problemă MAi gravă.
Aproape 2 ore jumate, give or take, n-a mers deloc. Deloc-deloc.
Între cca 01:14 şi 03:30 noaptea.
 
Planned obsolescence baby, am patit-o cu doua servere IBM, am schimbat 12 discuri din ianuarie pana in martie. Garantia expira anul asta prin septembrie. La reinitializarea matricii se utilizeaza intens discurile, de aceea sunt sanse sa mai pice unul sau doua imediat...
 
Azi a murit iar ceasuri întregi.

Start time: undeva între 16:15 şi 17:15
End time: undeva între 19:00 şi 19:15.

Se împute situaţia :frown:

Update:

bea.asmallorange.com Uptime: 0 Days 00:22:42
(la 19:23 PM RO)

From here.
Niciun anunţ pe topicurile de outages so far.
 
Neah, chiar sunt servere, da' la discuri SCSI pe RAID10 n-am văzut să moară chiar așa. Poate or fi SATA în RAID5? Asta-s curios. Și ce controller, dacă durează așa mult o verificare a discurilor încât să ajute oprirea serviciilor HTTP?
 
SATA in RAID5 se foloseste la greu pentru cheapest storage, cred ca nici nu stii cat de mult folosesti zi de zi asa cea :smile: Daca ajuta oprirea serviciilor HTTP inseamna ca e software RAID :frown:
 
Back
Top