Nu merge forumul deloc

Yeah, vreo 30 de minute a fost picat serverul, dintr-un motiv necunoscut a crescut traficul pe el de a murit HTTPD-ul. Suportul tehnic mi-a răspuns la tichet în mai puțin de un minut, restartaseră daemon-ul și așteptau să răspundă la volumul uriaș de solicitări. Pare că s-a stabilizat acum... Weirdness.
 
Vad ca acum (ora postului) pot incerca mult si bine sa editez un post, dau submit si sta asa pentru eternitate. Incerc de vreo 20 de minute. :smile:
 
Quick edit nu merge ≠ forumul nu merge :smile: Problema cu Quick Edit am descoperit-o imediat după upgrade. Încă nu a apărut un quick fix de la vBulletin, soluția e Go Advanced.
 
Last edited:
Mda, fericirea shared hosting-ului, un Dorel a blocat tot serverul și mii de site-uri cu ceva. Suportul tehnic îmi zicea că server load e 45. Cred că o să-i taie contul la bulangiu.
 
Cum adică a blocat mii de site-uri cu "ceva"? Ce e acel "ceva"? A făcut DDoS? Hacking? What?

Între 23:33 şi 23:45 azi a fost cam dezastru, screenshots can be offered. Ochiometric, cam 80% ping replies au fost timed out.
 
Nene, am 2 thread-uri pe topicuri specifice pentru toate problemele... Can we stick to them, please?

1- Nu merge forumul deloc (gen, e picat, cum a fost cazul aseară)
2- Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului (nu merge quick edit, nu lipește double posts consecutive, nu mi se văd avatarele, nu primesc notificări pe mail, de-astea)

Site-ul unui alt client a luat-o prin bălării încât a tras jos toate resursele serverului. Asta înseamnă load de 45, când în mod normal e ceva de genul 0,1. Și este o problemă de shared hosting combinat cu configurarea ca toate siteurile să ruleze pe un cont comun, nu în user workspace separat, care să poată avea niște limite definite. Configurarea asta va fi schimbată pe 29 septembrie, cum scrie pe thread-ul ălalant; schimbă câte 3 servere pe zi, lucrează deja de niște săptămâni la modificări.
 
xf error.JPG
// daca am atasat cumva aiurea, e prima oara cand lucrez cu modulul asta.
Eram pe site si a crapat, cu eroarea din atasament. In caz ca va intereseaza si detaliile, ora era 18:00 si ceva. (raspunsem la threadul cu bormasina Bosch).
 
Uneori, traficul de pe forum depășește numărul de conexiuni active maxim permis de webhost către baza de date. Se întâmplă poate de 1-3 ori pe lună și durează între câteva secunde și 2-3 minute. Tocmai am pus un tichet ca să întreb care e limita de conexiuni definită pentru contul meu și dacă mi-o pot mări.
 
Nu am date precise pentru ca nu am notat, dar in ultima saptamana zilnic moare forumul pentru cateva minute sau mai mult. Ultima data a fost acum vreo 5-10 minute.
 
ieri seară a fost decedat cale de aproape o oră. Apoi a mers niţel, apoi iar decedat cale de vreo 15 minute.
Printre erori: "could not conenct to server", chestia aia de search Google care apare când Chrome nu reuşeşte să găsească site-ul şi un "Could not connect to Database", pare-se provenit din php.
 
Azi s-a intamplat mai des decat zilele trecute. Initial nu se incarca de la servici, am crezut ca e de la conexiune/filtrare, dar acum s-a intamplat si de acasa.
 
ieri seară a fost decedat cale de aproape o oră. Apoi a mers niţel, apoi iar decedat cale de vreo 15 minute.
Printre erori: "could not conenct to server", chestia aia de search Google care apare când Chrome nu reuşeşte să găsească site-ul şi un "Could not connect to Database", pare-se provenit din php.

Confirm. www.xf.ro raspundea la ping, dar pagina nu se incarca.
 
Tocmai a fost restartat serverul, după ce a fost blocat ceva timp... *sigh* Pe forum n-au anunțat nimic.
 
Înainte de a se bloca de tot a mers foarte greu, ~80 de secunde per pagină.

Tocmai ce-am scris asta că iar a început. 30 de secunde per refresh.
 
Back
Top