Noul Abonament DigiMobil

Doar ce am primit asta prin SMS:

Stimate Client, iti multumim pentru alegerea serviciului Digi Mobil Optim Nelimitat. Acest serviciu este destinat satisfacerii nevoilor obisnuite de comunicare. Astfel, inregistrarea pe o cartela SIM a unui consum mai mare de 3000 de minute catre retelele mobile internationale va atrage pentru cartela SIM respectiva suspendarea serviciului, pana la finalul lunii in care s-a inregistrat acest consum. In cazul neacceptarii, puteti renunta la serviciul de telefonie mobila in 30 de zile de la aceasta notificare, fara plata de despagubiri. Va multumim!

Probabil ca in Belgravistan "nelimitat" inseamna altceva...
 
Be happy, mărinimoși cum sunt îți dau voie să renunți în 30 de zile fără să le plătești despăgubiri dacă nu ești de acord cu definiția lor despre ce înseamnă 'nelimitat'.
 
Peste 3000 minute către rețelele mobile internaționale. La ce cost pot aduce aceste convorbiri, chiar și peste o lună, mi se pare corect să prevină o eroare sau abuz al userului. Probabil că poți cere ridicarea acestei limite dacă demonstrezi că nu îi lași cu ochii în soare și factura neplătită. Doar și la Vodafone ai o limită automată de trafic în roaming de 50€, după care se blochează, și se poate debloca la cerere (și fără limită, poți ajunge ușor la 1000€ cost doar din cauza datelor).

„Nelimitat” care nu e de fapt nelimitat e altă poveste, și ține de marketing pentru români creduli.
 
Limita de 3000 minute internationale pe mobil pentru mine e mai mult decat rezonabila (luna trecuta spre exemplu am avut ~200 minute vorbite pe mobil in UE), dar deranjant e faptul ca nu au spus de la inceput si se lauda in continuare cu "nelimitat".
 
Am un abonament RDS internet mobil (fara numar, minute, sms, doar internet) folosit cu modemul intern al laptopului si un abonament RDS telefonie cu internet folosit in telefonul mobil.
Am incercat sa fac o conexiune la internet folosind ambele modemuri. N-a mers. Dintr-un motiv ciudat, fiecare conexiune la internet functioneaza de pe device-ul ei simultan, fiecare conexiune functioneaza de pe laptop alternativ, ambele simultan de pe laptop NU functioneaza. Primul modem se conecteaza, al doilea nu.
Mi se intampla numai mie sau si voua?
 
Stai ca nu inteleg... cum ai conectat al doilea abonament (cel cu telefonie)? WiFi tethering? Telefonul instalat ca modem? Sau cum?
 
Modem bluetooth, sau IR, sau USB, cum preferi. Nu merge in nici una din variante.
 
Last edited:
RDS introduce 4G (LTE) incepand cu luna Septembrie, dar din pacate frecventa folosita (2600MHz TDD - banda 38) exclude multe terminale populare din lista celor compatibile. Nexus-ul meu 5 spre exemplu nu suporta banda 38 LTE... :frown:
 
Abia aştept să le spun "adio!" la Smokotelekom. AMR 1 lună jumate, porta-m-aş!
Acu' vreo două săptămâni m-a sunat o duduie de la Clienţi, să-mi propună reînnoirea abonamentului (10 euro), cu avantaje... o droaie (lol). Am întrebat-o dacă ceea ce include abonamentul + avantajele depăşesc ce oferă abonamentul de 5 euro (4 euro, pentru mine) de la Digi, unde intenţionez să portez numărul. La care tipa a cam inmărmurit. Nu i-a stat chiar bine, având în vedere că m-a anunţat la început că se înregistrează convorbirea. Am închis politicos, după ce ne-am urat toate cele bune.
Chestia e că şi ăştia de la DIGI au început să gârâie de clienţi şi îşi permit nişte chestii ce nu le vedeam cu vreo 2-3 luni în urmă: am întârziat plata facturii vreo 3 zile (după scadenţă) şi i-au restricţionat apelurile nevesti-mii şi fiică-mii.
 
Bun, asta o sa-i forteze in timp pe ceilalti sa scada preturile. Sa vedem replicile, abia astept.
 
Digi Mobil oferă în perioada 01 aprilie – 31 decembrie 2016, până la 30 GB trafic lunar de internet mobil, la viteze superioare, în reţeaua 4G, fără costuri suplimentare. Traficul de date mobile în reţeaua 4G este nelimitat pentru orice categorie de abonament, primii 30 GB fiind disponibili la viteze superioare.

Totodată, compania anunţă continuarea acordului privind roamingul naţional până la data de 31 martie 2017 pentru serviciile de voce şi date mobile. Utilizatorii Digi Mobil au astfel posibilitatea să comunice în zonele fără rețea Digi Mobil, urmând ca, pe măsura extinderii şi dezvoltării acesteia, roamingul naţional să fie eliminat. Roamingul naţional de voce va fi oferit în continuare gratuit utilizatorilor Digi Mobil, însă roamingul de date mobile va fi contra cost începând cu data de 01 aprilie 2016.

Link
 
Viteza superioara fiind mai mare decat viteza inferioara sau doar locuiesc la etaje diferite? Ca parca nelimitat e nelimitat dar limitat atunci cand traficul nelimitat e suficient de mare incat sa fie considerat prea mare si sa fie limitat.
 
Începând cu 01 aprilie 2016, RCS & RDS va lansa două opţiuni pentru serviciul de date în roaming naţional care vor putea fi activate la cerere de toţi clienţii Digi Mobil (*111#):
1. Opţiunea 100 MB oferă 100 MB trafic date în roaming national, la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).
2. Opţiunea +150 MB, care suplimentează cu 150 MB traficul de date în roaming naţional la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

Opţiunile sunt valabile o lună calendaristică, rămân active doar în luna în care au fost activate.

Thanks, but no thanks. :frown:

Ma enerveaza la culme astia de la Vodafone/Orange/Telekom ca vand traficul de internet la preturi obscene.
 
Last edited:
Voda, cartela prepay, 200M@2EUR / luna. Nu necesita reactivare lunara, poate fi dezactivata / reactivata oricand. Traficul neconsumat nu se reporteaza. :zbang:
 
IceCub , de fapt ce te deranjeaza, ca nu ai de la digi trafic gratuit in reteaua vodafone, sau ca ceilalti operatori au preturi mari?
 
Nu am o problema cu Digi in cazul de fata ci ma scoate din sarite faptul ca ceilalti operatori te jefuiesc efectiv cand vine vorba de traficul de internet.

Cam un weekend pe luna mai dau o fuga pe la ai mei, pe unde nu a calcat picior de Digi (Jud. TL) si singura optiune viabila pentru internet este Vodafone. Totusi, anul asta pot sa spun ca am avut noroc cu carul si de fiecare data am prins ceva oferte de weekend de la Vodafone cu net gratuit (ba Valentines day, ba nu stiu ce weekend cu trafic nelimitat, etc) - practic nu am mai incarcat cartela de net Vodafone de la sfarsitul lui 2015.
 
Back
Top