Noul Abonament DigiMobil

IceCub

Membru Senior
Salutare,

Nu vreau sa para ca fac reclama, dar aruncati o privire pe noul abonament Digi Mobil Optim Nelimitat si insumati cu "Acordul de roaming national dintre RCS&RDS si Vodafone". :what:

Rezulta ca eu ca abonat al RDS pentru serviciile de internet + cablu TV pot avea abonament de telefonie mobila cu convorbiri nationale/internationale nelimitate* + 5GB de date mobile* la 5 Euro/luna. :kul:

In cazul in care nu esti abonat la nici unul din serviciile RDS-RCS, poti avea abonamentul la 10Euro/luna.

Sunt curios cum vor raspunde ceilalti operatori de telefonie...
 
Eu zic că vine reglementarea UE de ras roaming-ul intracomunitar și există mai multe posibilități: ori își ia tot UE abonament DigiMobil și Cosmote, ori cresc și abonamentele astea la media UE, ori dispar de tot.

Care-i viteza pe modemurile Digi (și care va fi după ofertă)? Eu aveam doi colegi care tot frecau modemuri de la Digi, dar tot pe 3G-ul meu DC îi văd conectați până la urmă.
 
Cateva chestii:
- roaming in UE. Teoretic tarifele vor fi similare cu cele pentru apeluri in tara, dar in alt operator.
- acoperirea. Cu roaming national cu vodafone, practic la Digi ai toata acoperirea digi plus vodafone 2g si 3g. Transparent pentru client, aceleasi tarife. Internet cand esti roamed out in vodafone de la 1 iulie.
- viteza. Depinde de zona. In jur de 3-4 Mbps more or less, decent pentru cam orice in afara de tras pr0n HD :biggrin:

L.E. Este o discutie aici despre viteza in diverse zone.
 
A fost necesara si vizata la orange sau se reziliaza automat contractul la portare?
 
A fost necesara si vizata la orange sau se reziliaza automat contractul la portare?

Eu am avut prepay, drept urmare nu a trebuit sa trec pe la Orange. Daca ai abonament, probabil va trebui sa semnezi o cerere de reziliere, iar cand te prezinti la RDS va trebui sa ai la tine o factura emisa de actualul operator.
 
Notificare de reziliere ca nu le cer nimic, as face-o dupa cererea de portare pentru ca exista riscul sa fie porci si sa imi blocheze numarul or some shit :tongue:

Cei de la rds ti-au impus ceva perioada contractuala minima?
 
Nu cred că există perioadă contractuală la astea, dar parcă se plătește ceva taxă la început.
 
Bun, multam de info, ma gandeam sa trec si eu cu nevasta de la oranj, dar nevasta se pare ca e inca sub perioada contractuala, iar cei de la oranj nu stiu de unde a aparut prelungirea de contract si nu vrea nici sa se certe cu ei nici sa le plateasca 7 luni de abonament si sa rezilieze:tongue:
 
Faină manevră: RDS câștigă portofoliu de clienți dornici de mocăciuni; VDF câștigă la apeluri tarifate la minut în altă rețea că oricum era prea moca totul în rețea și la cele mai mici abonamente și extropțiuni. Practic o mișcare strategică de comun acord încât până și roamingul dintre cei doi poate fi chiar și gratuit.
 
RDS n-are tehnica de taxat 1 sms ca echivalent de 1 minut de convorbire, nu? Nu văd nimic de gen pe site, doar tarife.

Eu tot încerc să-mi reziliez contractul cu Vodafone, dar mă țin niște opțiuni de sms-uri (naționale și internaționale) pe care nu prea le găsesc pe la alții. :frown:
 
SMS-urile de platesc (1.24 centi/SMS in tara). In abonament sunt incluse doar convorbiri. Oricum, exista WhatsApp, Hangouts, etc.
 
RDS mărește viteza de Internet dacă prelungești contractul cu 12 luni - nwradu blog : http://www.nwradu.ro/2014/06/rds-mareste-viteza-de-internet-daca-prelungesti-contractul-cu-12-luni/

"Oferta se referă la abonații Fiberlink 50 și 100, cele două abonamente mai vechi și mai ieftine. Cei care prelungesc contractul cu 12 luni vor trece la 100 și respectiv 200 Mbps viteză maximă download.

De fapt, abonamentele de 50 și 100 dispar, înlocuite cu 100 și 200 Mbps la aceiași bani. Abonații noi le pot alege pe acestea sau pe cele de 500 și 1000 Mbps, care se ieftinesc un pic. Modificarea de preț este de la 59 la 55 de lei pentru Fiberlink 1000 (de care am eu), vreo 8%. Eu plătesc în prezent 59 de lei și, dacă vreau să beneficiez de tariful mai mic, trebuie să prelungesc cu 12 luni abonamentul, ceea ce pare cea mai slabă ofertă de fidelizare auzită vreodată. Poate o fac și pe asta dacă trec pe lângă vreo casierie RCS, este goală și am o oră timp de pierdut.

[...]

Aș vrea să vă readuc aminte că din luna iulie se va activa și roamingul de date între rețeaua DigiMobil și Vodafone. Practic abonații Digi Mobil care ajung într-o zonă fără semnal vor utiliza automat și gratuit rețeaua Vodafone, fiind însă limitați la o conexiune 3G.
Ofertele Digi Mobil sunt imbatabile ca preț în acest moment. Pentru 2 euro/lună, primești minute naționale și 3 GB de trafic de date la o viteză maximă de 21,6 Mbps, mică în raport cu 4G-ul celorlalți operatori și se aude ca și mai mică în practică, dar pentru 2 euro este suficientă."

RDS mărește viteza de Internet dacă prelungești contractul cu 12 luni - nwradu blog : http://www.nwradu.ro/2014/06/rds-mareste-viteza-de-internet-daca-prelungesti-contractul-cu-12-luni/
 
Da, pe scurt: s-a dat drumul la voce doar, urmeaza si date peste ~2 saptamani, la roaming-ul national cu Vodafone, fara costuri suplimentare pentru abonati si relativ transparent, in sensul ca daca nu mai ai retea digi te muta pe vodafone daca ai automat la network selection. In paralel se da drumu si la frecventa de 900, se instaleaza la greu echipamente. Asta inseamna acoperire mult mai buna, in special indoor.
Abonamentul optim nelimitat e foarte ok, voce gratuita (in tara in orice retea si aproape toata zona 0) si 5GB date.
Partea proasta e ca abonamentul asta se mai poate incheia pana la sfarsitul lui August.
 
Eu am facut mutarea la RDS acum 2 saptamani. Inainte aveam Vodafone cartela.

Raportez urmatoarele:
- 200 de minute incluse, dar zero SMS-uri. (Nu ca ar fi prea scumpe, dar asa, la modul "wtf? se zgarcesc la sms?")
- N-au MMS deloc!!! Cat i-am injurat...
- Semnalul la RDS trebuie cautat bine de tot sa il gasesti. 80% din timp sunt in roaming si nu merge netul.
- Mananca bateria la telefon in draci. Tine jumatate fata de cat tinea inainte.
- Nu stii niciodata cate minute mai ai. Trebuie sa intri pe pagina lor sa afli, altfel nu. (Eu n-o sa depasesc in veci 200 de minute, dar altii ar putea.)
- 2 euro rulz! :smile:
 
Pentru Android au o aplicatie Digi Oriunde unde ai si cost control. Aplicatia e buna in roaming unde poti folosi retelele WiFi pentru a initia apeluri. Eu o am instalata pe Nexus 7 ca sa pot folosi tableta pe post de telefon.
 
Back
Top