Noi apariţii/versiuni de software popular

Free Download Manager - ver 2.0
Free Download Manager (FDM) is a full-featured download accelerator and manager. It is absolutely free!
Also this software product is well-known for its intuitive and user-friendly interface. FDM can function as a site manager, accelerator, site explorer and scheduler.
No adds included!
 
Nu e chiar o noutate de ultimă oră, însă în caz că mai era cineva interesat şi care nu ştia, începând cu versiunea 1.72, FlashGet a devenit complet gratuit.
* All free !!!
* Context menu add to Opera 8.x
* some fine changes
* bug fixed
Desigur, pentru utilizatorii Firefox, integrarea se poate face cu "same old" FlashGot extension. :smile:


De asemenea, dacă sunt persoane interesate să încerce soluţii alternative de securitate şi câteva alte "free goodies", Comodo oferă o gamă interesantă de aplicaţii.
 
Mrrr... 6MB kitul de instalare? Astia au luat-o pe urmele M-oft se vede. :biggrin: Deocamdata raman la 8 si ai sai 3MB/kit fara Java.
 
O integrare mai buna cu Yahoo! 360? :smile: How about "bagare pe gat a serviciului"? Nu poti sa dezactivezi aceasta binefacere cu numele de 360 si iti mai si trimite automat la toate contactele invitatiile alea. :mad:
Poate live messenger e mai bun...
 
Afaik, invitaţiile nu se trimit automat, ci se oferă posibilitatea alegerii cui şi dacă vrei (alături de opţiunea pentru amânare).

Oricum, de acord, e bloatware, dar în general se poate dezactiva cam tot ce e deranjant pe acolo. :rolleyes:
 
Gabriela, eu nu am trimis nici un fel de invitatie contactelor din lista mea. Totusi unii (doar cei cu care am vorbit si mi-au spus) au primit aceste invitatii (e vorba de cel waiting room din care alegi who stays and who goes). Pot sa presupun ca Yahoo! a purces de la sine putere sa trimita aceste invitatii, pe care eu le consider spam :frown:. Si eu am primit zeci de astfel de mailuri. Deja devine deranjant.
 
Back
Top