Noi apariţii/versiuni de software popular

Criptarea end to end era implementată de prin 2014, au avut probleme doar la group chats până anul trecut, iar de-atunci știu că s-a rezolvat. Nici măcar cu court order nu puteau da vreunei autorități conținutul conversațiilor fără a avea acces la terminal.

Probabil anunțul are mai mult de-a face cu customer reassurance în privința criptării, ca urmare a problemelor Apple cu FBI-ul din care iar a venit apă la moara Telegram-ului (clona/alternativa WhatsApp cu criptare și alte chestii mai avansate).
 
Bun, si acum ca Whatsapp va fi interzis (la fel ca Lavabit pe vremuri), catre ce migram? :biggrin:
 
Toate-s honeypot, da-le dreaq. :biggrin: Si cand te gandesti ca unii comunica numai prin calauze, n-au nici macar curent electric dar terorizeaza o planeta intreaga. Old school.
 
Chestia aia se instalează în 200MB, cu un executabil de aproape 80MB și o tonă de tâmpenii; are în pachet inclusiv biblioteca de shading Direct3D, for some reason; 13MB de node.js și o licență de la GitHub?! De fapt, după cum arată, e un fel de browser bundled p-acolo.
 
Și aplicații deschise nu? :smile:

bar.png


De-aia există Pin tab în browser, ca să stea într-un loc.
 
Handbrake 1.0.
- Download
- Start install - epic fail: vrea musai Vista. Ok.
- Download V0.9... care merge cica sub XP.
- Start install - epic fail: vrea .NET Framework 4.
- Download .NET Framework 4, standalone.
- Start install - epic fail: "ERROR [You must install the 32-bit Windows Imaging Component (WIC) before you run Setup. Please visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=162643&clcid=0x409 to install WIC, and then rerun Setup.]"
- Download WIC. Install WIC. Install .NET Framework 4. Install Handbrake 0.9...
- Start Handbrake. Epic fail:
- Restore yesterday system partition backup.
- Inapoi la sarmale. :smile:
 

Attachments

  • ScreenHunter_01 Dec. 28 13.08.gif
    ScreenHunter_01 Dec. 28 13.08.gif
    21.5 KB · Views: 30
Back
Top