Noi apariţii/versiuni de software popular

A aparut WIndows 7 SP1 in Windows Update. Nu prea s-a facut valva pe tema asta, asa ca nu stiu daca e ceva care merita mentionat.
 
Ăla care are prereqs vreo 10GB liberi pe discul sistem. Cu SSD-ul meu de 40GB trebuie să mai fac ceva hardlink-uri ca să încapă :smile:.
 
Are vreo 700MB efectiv, dar probabil că e ACME SP1, just add water. Eu îl instalez acum :smile:

Am un SSD de 128GB dacă vrei :biggrin:
 
L-am pus si eu pe laptopul prietenei. I-a luat vreo 40 minute sa faca tot update-ul, in conditiile in care avea actualizarile la zi si a descarcat mai putin de 200Mb. Singura schimbare pe care o observ e ca s-a schimbat label-ul ala din System Information.
 
FFS, they call that a feature?!111
Nu ştiam de ce nu-mi deschide Acrobat X mai multe documente simultan. De fapt le deschide după vreo 30.000 ms. :tongue: Am crezut că-i bug. My mistake.
 
Am mai făcut un pic de loc pe SSD şi am instalat W7 SP1. Momentan n-am văzut vreo schimbare. După ce am făcut un disk cleanup mi-a dat înapoi tot spaţiul. Eram obişnuit ca după un SP să mai crească cu vreun GB spaţiul ocupat fără să ţin cont de backup-urile pentru rollback :smile:.
 
Well, io l-aş încerca, da' încă nu mi-a venit RAM-ul de la service şi nu pot porni maşina virtuală de W7 :smile:.
 
Arstechnica il cam lauda intr-un articol. Articolul e presarat cu linkuri la diverse alte articole care explica de ce XP nu a fost inclus in lista de sisteme de operare pe care merge IE 9. Totusi rar am dat peste atata respingere pt XP. Este vechi dar in anumite situatii gen sistem folosit pt o aplicatie web + softphone si conturi limitate pt userii nonparanoici chiar nu merita banii dati pe upgrade la Win 7. Noi il folosim la asa ceva. Puteam sa folosim Linux daca softphoneul Nortel folosit de centrala noastra nu era Windows only.

Oh well, Iron si Firefox setat pe superparanoic se descurca excelent in Win XP oricum.
 
Deocamdata vad ca IE9 nu-mi pastreaza logarea ptr xf. Trebuie sa ma reloghez de fiecare data iar mai apoi imi da logout si pana nu dau restart la browser nu o mai ia cu nici un chip. Dar se intampla numai pe xf.ro/forum, lol!
 
Za seim shit hapens.

Imi apare fereastra aia in care mi se aduc multumiri ptr logare dupa care sunt lasat in strada.
 
Back
Top