Noi apariţii/versiuni de software popular

A fost un cadou venit de la reteaua mai mare in care era networkul nostru. Noi am rezolvat problema in o saptamana, reteaua cea mare a scapat in 3 saptamani. :biggrin:

PM pentru numele retelei mai mari. :biggrin:
 
Deja FX primeste update-uri mai des decat unele solutii AV. :frown: Sa devina un fel de IE6 - calul de bataie al atacurilor informatice?
 
Probabil au cam acelasi numar de gauri, doar ca unele au stat mai mult sub lupa si sunt bine cunoscute, altele acum incep sa iasa la vedere. Programatorii IE si Firefox se recruteaza din acelasi pool de profesionisti si folosesc de procese similare de programare si QA.
 
CCleaner 3.00
"Improved support for Vuze" :hmm:
Sincer aş vreau un driver cleaner incorporat în el.
Btw, am dat jos Catalyst 10.8 azi (să pun 10.10 OpenCL - mai mult pentru asta, degeaba, îmi dă şi mie aceeaşi eroare) şi m-am trezit cu BSOD după restart. Safe mode, erau o grămadă de fişiere ATI prin Winblows... Drive Cleaner etc
Btw, văd că denumirile fişierelor, folderelor, Catalyst ş.a. tot pe ATI au rămas. :goofy:
 
Marius, imi aduci aminte de o replica atribuita lui House:

"past is past! but still u want it to be your future!"

Get past it, nu te ajuta deloc in viata traitul in trecut. Si gandeste-te la asta cand te mananca degetele sa mai scrii un comentariu ca cel de mai sus, replica va fi intotdeauna aceeasi.
 
Imi vine sa-ti dau un raspuns argumentat pe 2 ecrane in legatura cu ce m-a ajutat pana acum traitul in prezent, dar asa mi-e o lene... :tongue: Plus ca rezumatul il stii deja.
 
@Marius '95

Nici mie nu mi-a convenit atunci cand Foobar 2000 nu a mai avut suport pt Win 2000 Pro. Au intrebat unii motivul pt acest lucru si raspunsul celui ce se ocupa de acest software a fost ceva in genul: nu am resursele de timp necesare pt a putea verifica programul si in Win 2000 Pro, deja acest sistem de operare devine din ce in ce mai putin folosit.

Iar daca vorbim de sisteme de operare nici mie nu mi-a convenit cand MS a taiat suportul pt Win 2000 Pro dar m-am consolat cu gandul ca m-a ajutat la trecerea totala la un linux prietenos si am scapat de tentatia jocurilor. :wink:

Exista versiuni mai vechi de EAC, cred ca mai sunt inca pe internet, salveaza kitul si ai rezolvat problema.
 
Eu cred ca intentia este sa renunte la ASPI.
Versiunea veche o am salvata de multi ani: 0.95 beta 3, ultima necastrata.
 
SRWare Iron a ajuns în decembrie la versiunea 8, integrând Chromium 8, iar de câteva zile au pus un update care rezolvă ultimele bug-uri. Spre deosebire de Google Chrome, ăsta nu-și face singur update.
 
Back
Top