Mozilla Firefox

Eu plâng după Tab Mix Plus momentan. Restul par să fie în regulă...

Și nu știu dacă mi se pare mie, sau ce se întâmplă de fapt, dar la unele tab-uri se cam gândește într-un semi-freeze până se le facă accesibile. Încă investighez potențiale cauze.
 
Pe mine mă anunţă că Better GMail would stop functioning. Sucks.
Gabriela, forget Tab Mix Plus, încearcă Tab Kit, funcţionează sub FX 3.5 :wink:
 
Eu încă folosesc FF2, are ceva? :biggrin: Fix din cauza incompatibilităţii cu noile pluginuri. Parcă era rocket science să reuşească să scoată ceva ca lumea. Unde mai pui că FF2 îmi ocupă cam 300MB cu multe tab-uri pornite, unde 3 deja crăpa. Nu le mai fac ca altădată :frown:
 
Neo, la mine FF3 papă uzual 1GB RAM, fără să crape (I mean it, io opresc firefox maxim o dată pe săptămână). Vezi cum e cu plugin-urile alea vechi :smile:.
 
Ceva developer build merge?

N-am avut curaj să încerc, dar l-am instalat acum și pare să meargă bine, cu păstrat setări și toate cele. Thanks for the heads up.

M-am uitat și pe Tab Kit, dar are câteva setări în minus și cred că le-aș simți lipsa.
 
Păi, totul a pornit de la existența unei opțiuni comode pentru salvat/exportat + importat setări. Dacă e și mi-a scăpat mie, my bad. Dar lenea de a lua și configura un add-on de genul ăsta de la zero a avut câștig de cauză. :biggrin:

Oricum, am văzut că per total acoperă toate chestiile de bun simț. Nu cred că ar fi vreun motiv să îl schimbi, dacă te-ai obișnuit cu el.
 
A, OK, eu n-am ce setări să import/export legate de tab-uri. Pentru bookmarks folosesc X-Marks, deci all is fine :smile:
 
Mda, iar căcăria aia cu Unblock file... şi 3.5x nici nu mai ţine seama de policy sau registry. Workaround. Mie-mi merge numai cu registry setat + "browser.download.manager.alertOnEXEOpen" -> false.
 
Dupa update-ul la 3.5.1 iar a inceput sa-mi crape Firefox in draci. Nu am mai avut probleme de la primul beta de 3.1.
 
La fel si la mine, problemele s-au mai rarit de cand am dezinstalat Tabmix plus, insa tot se intampla macar o data pe zi. In afara de adblock plus; old bar si o tema - Rain, nu mai am nimic instalat.
 
Update-ul ăsta nu trebuia să fie automat? Că pe mine nu m-a întrebat dacă vreau să instalez 3.5 până acum.
 
Back
Top