Mozilla Firefox

Firefox 3 se lansează azi - fereastra de 24 de ore de download pentru stabilirea unui record mondial începe la ora 8 seara, ora României.
 
Cu greu a trecut şi România de 10.000, în rând cu suedezii, finlandezii şi elveţienii. Ungurii au aproape de 2 ori mai mulţi, în timp ce polonezii conduc în Europa - peste 100.000.

Sunt curios cum s-au pregătit Mozilliştii pentru valul de download :biggrin: Oare termin de descărcat kit-ul înainte de meci?
 
Păi din câte am înţeles, ei vor să ia cam 10% din trafic, restul se duce pe (probabil multe) alte servere.
 
Dar care-i treaba cu graba asta? Atita timp cit upgrade-ul nu apare la Help->Check for updates si nici macar pe site-ul lor, nu vad de ce ar trebui sa descarc cu o viteza de citva kb/s.
 
Pledge now a mers la mine de cateva saptamani. Azi m-am inscris si eu cu adresa mea de mail si a functionat. Downloadul ar trebui sa fie activ in vreo 30 min, adica pe la ora 20:00.
 
Descăcaţi, descăcaţi! Mie mi se par atât de lame fazele astea ale lui Mozilla - şi cea cu reclama de 50.000$ din ziar şi cea de acum. Cum începe să îmi placă iar de soft, cum vin cu nişte penibilităţi de PR!

Singurul fan club din care vreau să fac parte e al utilizatorilor de Windows XP. :tongue: Şi poate de Nikon...
 
A-HA!
A apărut buton de Download Firefox 3! Wait a minute... redirect la pagine pentru download al... Firefox 2.0.0.14.
Oh crap. Trebuie să cobor bara de expectations :wink:
 
E ciudat ca aceeasi versiune de FX 3.0 English (British) are 6,4MB pe site-ul european si 7,8MB pe cel global cu toate ca downloadate au aceeasi dimensiune. Asta si faptul ca apare ca build 2008052906.
 
Hm, mie mi-a mers link-ul de pe site-ul european, deşi download-ul a fost făcut de pe un mirror rusesc. Kit-ul are 7,14 MB. Nu observ nici o diferenţă în afară de autocomplete mai şmecher în bara de adrese; majoritatea îmbunătăţirilor sunt „sub capotă”.
 
Back
Top