Mozilla Firefox

Heh. :smile:

Mie imi place, se mişcă mult mai bine decât versiunile anterioare pe toate calculiciurile pe care l-am folosit (vreo 5 la număr, configuraţii diverse). O singură mică-mare problemă am. Când am o nouă fereastră, nu o pune ca şi maximized. Vreo idee?
 
De la versiunea 29 am observat ca FF are un comportament ciudat, se misca mai greu decat versiunile precedente si foloseste memorie "haotic": cu 5 tab-uri deschise sare de la 1.2GB RAM la 400MB si invers in interval de vateva secunde. Nu ma deranjeaza deloc ca foloseste RAM mult (de aia am pus 8GB), dar zici ca are "mood swings". Ma gandesc ce naiba face de umple/goleste cateva sute de MB RAM in interval de cateva secunde.

Astia de la Mozilla au stricat browserul de tot. Mai nou observ ca si plugin-container sare de la cativa kb de memorie la 1.7G inexplicabil. Asta sa zic ca am rezolvat-o folosind whitelist pentru toate pluginurile, dar Youtube merge prost in 360p si e inutilizabil in 720p. Am incercat dezinstalare FF si Adobe Flash + sters manual toate ramasitele + reinstalare, dar degeaba.

Ma gandeam sa dau vina pe Adobe, dar culmea e ca IE11 e vizibil mai rapid si merge impecabil cu aceeasi versiune de Flash. WTF?!?!

Nici hardware-ul meu nu e tocmai de top (AMD E-350) dar il am de mai bine de 2 ani si a mers impecabil.

Ramane sa mai incerc Chrome ca nu am de gand sa folosesc IE11.
 
Care alt Flash? Chrome insista sa foloseasca HTML5 care merge execrabil pe sistemul meu - pe semne ca decodarea in GPU e prost implementata.

Pana la urma a ramas sa ma dau pe Youtube cu IE11. Well done Microsoft!
 
Back
Top