Mouse pad

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
De ani buni am folosit aproape în exclusivitate un preş textil, însă suferă la... fiabilitate. Aş vrea să nu fiu nevoit să cumpăt câteva cutii să am în caz că cel pe care-l folosesc s-a dezlipit, aşa că m-am gândit să schimb macazu'. Nu joc şutăre, nu-mi trebuie să fie foarte alunecos (astea textile fiind numai bune pt. viteza şoarecului), dar nici nu ştiu după ce să mă uit.


Ceva recomandări, vă rog? Sau să mă duc la vecinu' să-mi facă o bucată de 20/25 cm de inox? :biggrin:
 
Eu nu mai folosesc mouse pad de prin 2004, de cand cu soarecii optici. Nu ai masa?
 
Eu folosesc mouse pad de cand am tocit un birou nou-nout si de asemenea si petecele alea alunecoase de pe mouse. Petecele le-am inlocuit cu 20 de lei, biroul nu.

Folosesc un mouse pad plastifiat (aparent, nu stiu exact cum e facut), se gasesc peste tot. Motivul e doar ca aluneca mai usor pe el fara sa stric mobilierul, nu ca ar fi mai precis.
 
Eu folosesc o carte de hematologie. S-a tocit, dar am intors-o pe partea celalata si am si volumul 2 de rezerva. :tongue:
 
Păi credeam că vrei mousepad, nu alt preș. Succes.

Eu îl am de aproape 2 ani și arată ca nou.
 
Eu am un Razer eXactMat cu două fețe. Nu e inox, e aluminiu + suprafață din ceva gen plastic grunjos, bine lipită. Îl țin pe partea "control", pe cea de "speed" se mișcă prea ușor pentru mine. Îl am de 3-4 ani. Dacă-l spăl arată ca nou.

Downside: fiind metalic, unii mouși wireless (ex: Microsoft bluetooth) merg doar la distanțe mici / foarte mici.

LE: se pare că nu se mai produce. Oricum am impresia că era mai scump decât al lui Neo, nu mai țin minte exact. Puteți da cu pietre în corporatist, da' a fost un cadou de Crăciun.
 
Am avut mereu doar jafuri textile, iar acum am un jaf textil Aqua2 care se ține bine. Cred că e vreo 20 de lei.

La un moment dat am vrut să-l schimb cu un QcK d-ăsta, dar m-am abținut. :tongue: Ăsta e vreo 50 de lei cred.
 
Qck e o bunăciune, merge spălat și refolosit. Nu se deșiră, mouse-ul alunecă fără griji, merită banii pentru că sigur poți să-l folosești minim trei ani
 
Va rog pastrati decenta discutiilor. Doar initiatorul threadului stie cati bani merita mouse pad-ul care vrea sa si-l cumpere. In plus, atacurile la persoana nu sunt fondate si intotdeauna jignitoare.
 
Aqua 2 am si acasa si la munca. Sunt foarte bune si destul de ieftine. Problema e ca nu stiu daca se mai gasesc. :smile:
 
Încă un putred de bogat cu FunC Archetype 1030 MBA :smile:

Mi l-am luat drept cadou de ziua mea, acum vreo 3 sau 4 ani. Îl folosesc pe fața fină, de viteză, pentru că așa mă simt mai bine. În afară de clema care prinde cordonul mouse-ului, pe care am pierdut-o la o mutare pe undeva, arată ca nou.

Acasă am un mousepad ordinar, de pânză, pe care ar trebui să îl schimb, că e murdar. E o diferență, dar nu e atât de mare încât să mai dau o dată banii pe un FunC.
 
Eu cred ca detin recordul, am un fUnc1030 de 9 ani si chiar as vrea sa mai cumpar, ca m-am extins! Stie cineva unde sunt intr-adevar pe stoc?
 
Stie cineva unde sunt intr-adevar pe stoc?
Nu mai exista nici la importator. Raspunsul lui Bogdan e cam asta:
pc-coolers: pai e posibil sa mai fac un import mai incolo nitel
je: Asa aproximativ? O luna doua?
pc-coolers: da, ceva gen 2 luni
pc-coolers: min
pc-coolers: ca va trebui sa le aduc din china pe mare
 
Exista un mousepad cat de cat ieftin la care partea textila sa nu se desprinda cand o speli ?

La toate mousepadurile mele textile, spalam panza de mizeria acumulata dar pleca de pe suportul de cauciuc (ca sa nu mai zic ca de multe ori intra la apa). Am incercat mousepaduri cu partea aia pe care sta mouseul de plastic dar aia desi rezista la apa avea tendinta de a se desprinde si ea de suport. Singurele chestii care mi-au folosit timp indelungat erau padurile facute din o singura bucata subtire gen 0.3cm. Din pacate alea sunt mult prea mici si nu am vazut asa ceva in forma dreptunghiulara.
 
Ieri mi s-a pus pata si am gasit un pad Razer Megasoma la reduceri. Pata fiind pusa, am pornit la fapte si l-am adus acasa.
Cu toate ca intra la categoria soft, este de fapt ... o strutocamila. Daca apesi, se inmoaie, daca nu, e relativ tare. Adica la sfarsitul cursei cand greutatea mainii se lasa pe mouse, ai parte de o frana strasnica. Trebuie sa ma obisnuiesc cu ea.
Altfel: vine ambalata intr-o cutie de plastic transparenta, care foloseste pentru transport. Nu are nimic textil, deci se poate spala fara nici o problema. In diferite locuri spun ca are ceva fluorescent inauntru, dar eu nu vad pina acum.
Sigur ca vine la un pret premium, dar este pina acum un mouse-pad deosebit, de buna calitate in felul lui.
P.S. Mouse-ul este Logitech G5.
 
Back
Top