Neo
The Good Doctor
Chestia cu DPI-ul este relativa, am vazut multe sfaturi pe net de la gameri profesionisti care recomanda sa il scazi totusi pana la sub 1000, pentru ca pur si simplu nu ai nevoie de multe ori de asa ceva daca nu esti top-of-the-line-ultra-pro gamer.
De multe ori 800 este de ajuns. Din nou, depinde de preferinte, dar multa lume pierde acuratete la DPI-uri ridicate fara a avea vreun beneficiu. Sunt site-uri si videos care te ajuta sa-l reglezi.
Nu pricepi. Gamerii profesioniști sunt niște oameni care nu pricep prea multe cum este cu precizia, dar eu am testat în modul următor - închis curbe în grafică vectorială cu zoom variabil. DPI ajută imens la valori mari, contrabalansate de setarea sensibilității in Windows şi fără enhance pointer precision. Altfel, la DPI mic, cursorul îți "sare" între pixeli. Demonstrat în corel draw şi adobe illustrator.
Precizia adevărată, măsurabilă - este mult mai mare la DPI mare. Folosit mouse capabil de 5700dpi la 800dpi e că şi cum îți iei Ferrari şi mergi cu 30km/h pe Victoriei în loc să o duci pe circuit şi să-i întinzi mușchii.
Scuze, dar marea majoritate a gamerilor profesioniști habar nu au cum funcționează ce-i în cutie şi lângă cutie. Ei fac reclamă unor produse şi bagă la păcănele. Repet, majoritatea.