Mai ai loc de stickere? „Mă dau cu Dacia pe GPL până strâng bani de Koenigsegg”, „I identify as a POORSCHE”, „Poate că conduc prost, totuși sunt înaintea ta”, „PLZ NU MAI LĂSAȚI FARFURIILE DE ȘAORMA PE ELERON”...why not take it to ridiculous
Mai ai loc de stickere? „Mă dau cu Dacia pe GPL până strâng bani de Koenigsegg”, „I identify as a POORSCHE”, „Poate că conduc prost, totuși sunt înaintea ta”, „PLZ NU MAI LĂSAȚI FARFURIILE DE ȘAORMA PE ELERON”...why not take it to ridiculous
BTW, la tipu' ăsta mă mai uitasem la un video mai demult, în care vorbea despre greutăţile de a face pasul ăsta, costuri chiar şi la nivelul ăsta grassroots, etc. Cu menţiunea că "wait, let me get my Ferrari out of the way".Aș adăuga și faptul că foarte mulți oameni au impresia că racing înseamnă să te urci într-o mașină foarte puternică și să-i dai bice și că nu te poți da pe circuit cu o gămălie cu 100CP și să te distrezi de milioane, mi-a plăcut maxim faptul că a dat exemplu stock Miata racing în clip.
La concursu' ăsta speram să prindem şi noi ceva zăpadă, da' se pare că ioc. A tot fluctuat prognoza, da' nu se prea arată.