Motor de începător

Bogdan, din ce zice lai io înţeleg că în aceeaşi direcţie de mers (nu contrasens) era unul care voia să facă stânga, în spatele lui se făcuse o coloană de câteva maşini, iar scuteristul a depăşit toată coloana prin stânga moment în care maşina a virat la stânga şi l-a trântit. Nu văd de ce ar merita oprit şi bătut pentru asta, cred că s-a asigurat ca la carte. Ar fi fost bine să se fi uitat preventiv în toate direcţiile dacă vine cineva, dar din câte-mi amintesc nu eşti responsabil pentru manevrele incorecte ale celor din spatele tău :smile:
Iegzact!
Vroiam sa ii desenez o schema, da' mi-a fost lene. :tongue:
 
Aaa, ce misto e cu scaune incalzite, climatronic, audio surround, 4 roti si un motor bun, chiar si pe vremea asta... :biggrin:
 
Maşina cu care merg eu de obicei are câteva sute de cai putere, costă mai bine de un sfert de milion de euro şi vine cu şofer cu tot - eu mă pot relaxa. Şi toate astea pentru că flutur o cartelă RATB pe un cititor. :hihi:
 
Nu mai iese nimeni pe frigul asta? Ati intrat toti la hibernare?
Haideti, macar pana la cea mai apropiata ciocolata calda! :beer:
 
Eu am mers la servici săptămâna trecută (joi și vineri) și a fost OK, deși când am plecat joi dimineață de acasă era gheață pe parbrizul mașinii. Plimbari de plăcere nu fac, nu sunt masochist totuși.
 
Eu gata, am băgat-o la iernat, până trec zăpezile nu cred că o mai scot. Am început în schimb să-mi cumpăr consumabilele... that's the fun part. :hihi:
 
Ar trebui sa-mi cumpar o a doua casca inainte sa vina primavara si am auzit un zvon ca la United Motors s-ar face reduceri de 25% la Schuberth-uri luna asta. Presupunand ca din septembrie n-au mai marit preturile si comparandu-le cu cele de pe net ar reiesi ca preturile lor sunt acum mai mici sau comparabile cu cele de pe FC-Moto si Louis. N-ar strica sa le fac o vizita.

Voi ce casca mi-ati recomanda? R1? C2? Sau mai bine strang banii pana la primavara si iau C3?

Acum am Caberg Justissimo GT si nu prea sunt multumit de zgomot si vant. Am barbia scurta si imi intra vantul pe acolo. In rest e super.
 
Eu mai trag un pic de HJC-ul inițial (am montura de cameră pe ea și nu prea se poate muta), la primăvară o arunc și merg cu AC-11. Până acum sunt mulțumit de HJC, dar nici nu am testat altele ca să știu cum sunt. În gama asta de preț nu cred că găsești ceva mai bun, iar pentru mai mulți bani nu știu dacă obții ceva semnificativ mai bun.
 
Pai cu Cabergul actual nu sunt multumit decat prin oras. La viteza imi trebuie dopuri, ca altfel nu ma pot auzi gandind, ca sa nu mai zic ca imi bate vantul prin casca indiferent daca aerisirile sunt deschise sau nu.
SPER(!) ca altele se etanseizeaza mai bine la barbie. O sa ma uit in mod special la chestia asta.
 
E cască flip-up, nu?

Prin HJC-ul meu a început să intre vântul când am pus o vizieră de proastă calitate (vizieră fumurie bună nu am găsit în RO și ochelari de soare nu pot purta) și i-am stricat în timp mecanismul de prindere a vizierei. Acum chiar și cu vizieră originală trage un pic, dar suportabil - cu cagulă aproape că nu se simte.
 
Știu că e flip-up, am văzut casca aia de mai multe ori. Era un răspuns mascat ca întrebare, căștile flip-up au în general probleme de etanșare. Sunt o soluție de compromis, dai ceva ca să câștigi ceva.
 
Back
Top