Motor de începător

Încă nu s-a epuizat, da' nici multe nu mai sunt. Un L l-am purtat eu un ceas la şcoală în seara asta, mi-a cam scofâlcit mecla şi acum înţeleg de ce ăla negru respira greu. :biggrin: Da' e cât se poate de ok.

E CERF-ul săptămâna asta, nu ştiu câţi sunteţi amatori de făcut poze cu fetele Gigabyte :tongue: da' dacă vreţi să ieşim la o bere cu ceva mici (pentru curajoşi) sâmbătă... salogeL va fi invitatul nostru special. (Restul: să vă aduceţi mănuşile moto, că-l bumbăcim până-i scoatem supersporturile din cap! :biggrin:)
 
L cred că-i foarte mare de căpăţâna mea, am făcut măsurători şi îmi trebe una de 56cm, la Nolan intră la categoria S, poate la HJC e M, who knows... fiecare cu aia mă-sii.

E CERF-ul săptămâna asta, nu ştiu câţi sunteţi amatori de făcut poze cu fetele Gigabyte :tongue: da' dacă vreţi să ieşim la o bere cu ceva mici (pentru curajoşi) sâmbătă... salogeL va fi invitatul nostru special. (Restul: să vă aduceţi mănuşile moto, că-l bumbăcim până-i scoatem supersporturile din cap! :biggrin:)
Mâine merg şi-mi iau echipament să nu mă doară! :jump:
 
Oricum momentan trebuie să aştept răspuns cu Nolan-ul. Vă anunţ în caz de pică deal-ul şi poate există un HJC drăguţ mărime S pe stoc... Mulţam fain! :smile:
 
N-am vrut sa deschid un nou topic, asa ca intreb aici: ce scoli bune pt Cat A exista prin Bucuresti si la ce pret?
 
Sunt la MotoLouis, am făcut deja 6 ore. Din câte văd în poligon, e singura firmă care-ţi dă echipament de protecţie. Au mai multe motoare variate, ca să încerci treptat putere, greutate şi manevrabilitate diferită. Au program până la 9 seara, poligonul e la 6 minute de mers de staţia de metrou, e ok din punctul meu de vedere.

Bico, poate ne vedem acolo :smile: Merg seara, de la 6 sau 8.
 
160Km ieri, 50Km extraurban, 110Km Bucuresti.

CB 500:
- pe oras rulz, foarte manevrabil, suficienta putere, ideal.
- afara de la 120Km/h devine incomod, 140km/h este incomod, 160km/h doar in depasiri. Am vrut sa vad ce poate, probabil urca peste 160km/h dar nu avem noi drumuri pentru asa ceva (erau niste cratere de A1).

Azi, 2.000Km mai tarziu si nu am facut decat 3 drumuri de ~ 100Km in afara orasului. Daca nu aveam carte de service n-as fi crezut ca CB-ul meu poate avea doar 45.000 Km in 11 ani.

Tocmai m-am intors de la o scurta partida de "musca-n dinti" pe un CB carenat printr-un schimb de motociclete cu AdrianB1 pe A1 iar el a jucat jocul "musca-n dinti, guler si buzunare" cu naked-ul meu.

In concluzie, imi mentin parerea autocitata de mai sus. Pentru oras naked rulz (vezi orice groapa, farul urmareste ghidonul nu carena, la semafor picioarele jos pe langa un naked stau mai comod decat pe langa carene) dar la iesiri afara naked-ul e incomod. Daca te poti abtine sa mergi cu 100 km/h e ok, daca nu, nu. Desi in Romania ori mergi cu 140-160km/h pe banda II ori cu 70km/h pe banda unu, depasirile frecvente fiind periculoase.

Urmatoarea curiozitate e sa testez o semicarena: CB 500 S, CBF 600 S, FZ6 Fazer S/S2 (cu posibilitate de carena aftermarket) sau direct o carenata VFR800, motorul l-am luat in general pentru calatorii, pentru oras probabil ramaneam cu naked-ul sau un supermoto.
 

Attachments

  • mymoto.jpg
    mymoto.jpg
    123.1 KB · Views: 164
Cat mi-as fi dorit sa am un simt al echilibrului pe doua roti mai bun si sa imi iau motor... :smile: Asa, nestiind nici macar pe bicicleta sa merg (nu dati, nu radeti :goofy:), mi-e si frica sa ma gandesc ca as putea incerca sa ma urc pe un motor... :frown:
 
Nu râdem, sunt destui motociclişti care nu sunt în stare să meargă pe bicicletă (sau au învăţat după aceea) dar capabili să meargă cu motocicleta pe o roată.

Azazel, acel Fazer mă lasă pe gânduri: arată mult mai bine ca CBF 600S care era în planul meu pentru anul viitor.
 
Sunt la MotoLouis, am făcut deja 6 ore. Din câte văd în poligon, e singura firmă care-ţi dă echipament de protecţie. Au mai multe motoare variate, ca să încerci treptat putere, greutate şi manevrabilitate diferită.
Şi la FollowMe ai parte de echipament de protecţie, motoare de clasă/capacitate/greutate/manevrabilitate diferită, singurul dezavantaj ar fi preţul cam mare, 1200 RON. Eu totuşi sunt mulţumit. :smile:
 
puterfixer, eu merg de dimineata dar poate stabilesc pentru saptamina viitoare o sedinta si mai spre seara si discutam. De cate ori te duci intr-o saptamana?
 
Cam de două ori. Mai am 4 ore de făcut, dar în săptămânile ce urmează stau cam naşpa cu timpul, am două probleme ce au primit prioritate zero. Încerc să-mi fac o programare pentru mâine seară de la 6, apoi mai vedem.
 
Hai că timpul trece, facem o întâlnire la CERF? Fiecare este invitat, în special cu motorul, băgăm un mic, un suc (bere pentru cei fara motorizate), o vorbă lungă. Rămâne să stabilim o zi în care să fie bine pentru tot poporul.
Ce ziceţi?
 
Back
Top