Cam vibreaza, mai ales la turatii mai mari, dar nici pe departe la fel ca la a ta.
O iesire prin oras in seara asta??
O iesire prin oras in seara asta??

Parbriz inalt.- VANTUL = Pana la 70km/h ma bate vantul peste tot. Are parbriz dar e ca si absent. Cu exceptia abdomenului (care sta in spatele rezervorului) simt vantul peste tot. La 90km/h deja nu mai e vant; e doar o apasare constanta. La maini si la picioare e rau de tot, mai ales daca e frig afara.
Pentru un Twin cred ca e normal.- acceleratia la <2500 rpm = Smuceste, se poticneste, tremura, parca ar fi rece si n-ar avea shocul tras. Noroc ca exista un mic tweak.![]()
![]()
E ditamai capra de touring, daca vrei confort in oras iti iei un naked sau un scooter.- Daca opresc la semafor si trebuie sa pun picioarele jos, pozitia nu e prea confortabila. Ma impiedic in scari si trebuie sa ma sprijin mult in lateral.
- - Punctul 2: Am tras de gaz astazi pt o depasire incepand de la 70km/h in treapta a 6-a. In cateva secunde aveam 140km/h si nici macar n-am ajuns cu acceleratia la maxim. A fost viteza maxima incercata de mine pana acum, si numai pt cateva secunde.
De preferat e sa nu faci foarte multi kilometri pana la prima cazatura pentru ca cu cat trece mai mult timp, cu atat te fura viteza mai mult. Cred ca cel mai "mare ghinion" e sa ajungi la 10.000Km fara nici un accident, adica atunci cand incepi sa te simti ca un zmeu paraleu. Intre 10.000 si 20.000Km au loc cele mai multe accidente grave.Toate se învaţă, important este să fii cumpătat şi să ai răbdare cu tine, contează enorm să faci câţi mai mulţi km pe ea fără incidente, să-i inveţi toate dedesubturile. În cazul meu accidentul pe care l-am avut m-a ajutat foarte mult, chiar dacă a rezultat cu o fractură, mi-a dat o palmă zdravănă să mă trezesc la realitate.![]()
Destinatia?Sambata se anunta ploaie, dar vineri vor fi 23 de grade.
Numai bine pentru o plimbare.
Deci? Cine vine?![]()
Undeva unde e drumul bun, peisaj fain, curbe/serpentine si nu foarte departe (1 rezervor distanta).Destinatia?