Mini computer HP Pavilion Mini 300-030na

Deci se adeverește că, dacă ai un grătar bun, vezi în jur doar materie primă pentru friptane :biggrin:
 
Deci nu pot sa cred ca un Celeron J1800 cu 2GB de RAM nu poate face fata la un streaming HD online. Win7 proaspat, Firefox, platforma online Telekon TV. Just sux. Cred ca il returnez si ma apuc de DIY... :frown:
 
Dacă nu ai accelerare hardware, Celeronul tău J1800 e un fel de Core2 Duo de acum 10 ani; nici cu ăla nu se putea full HD, nici cu ăsta nu se poate. Probabil și hardware arată 90% identic, doar că celeronul are tranzistori mai mici și consumă mai puțin.
 
Dilemă. Să las Windows 8.1 (EN UK) pe HP-ul ăsta, sau să pun Windows 10 (RO)? Am rezolvat meniul de Start cu un add-on simpatic, deci trecerea la 8 nu ar trebui să fie chiar atât de dureroasă, cu toate că în 10 e ceva mai bine gândită interfața. Însă am niște îngrijorări de privacy cu Windows 10.
 
^That.

Din puțina mea experiență cu Win 10 am concluzionat că pornește mai repede, dar nu e chiar așa snappy în rest. Poate și din cauză că e upgrade de la 7 Ultimate, nu e instalare prospătă. Și cam în fiecare oră se vede că-l apucă activitatea vreo câteva minute, chiar dacă e pornit doar un Firefox cu 2-3 tab-uri și eventual un Adobe Reader. Deci da, "îngrijorările" își fac simțită prezența. :biggrin:
 
Back
Top