Medii optice de stocare cu probleme

Eu nu prea inteleg de ce va doare pe voi daca jocul este warez sau nu. Pe revista scrie ca este original, deci daca vine controlul nu voi luati amenda si mai stiu eu ce ci revista... nu?
 
Omaghad, dar de unde vine chestia cu warez în revistă wtf. Jocul e original, țiplat, varianta retail. Gizăs.

:biggrin:

LE: mă rog, a fost țiplat :biggrin:
 
Ai instalat un soft de virtual optical drives sau ai avut vreunul instalat ce acest windows? Daca da, e foarte posibil ca din cauza asta sa nu-ti mearga. Apropo si eu am in dulap vreo 2 duzini de jocuri originale, CD sau DVD, stii la cate din ele folosesc discul? La fix ZERO, unele nu mai merg, la altele am problema de mai sus si in general nu mai suport sa-mi bazaie opticul in cap de fiecare data cand un joc cretin simte nevoia sa verifice ceva pe disc desi este instalat full. Fuk'em. :zbang:
 
Ideea era că e alt feeling când scoți discul din bibliotecă și-l bagi în PC/Consolă/whatever. Evident am instalat Power ISO licențiat. Asta chiar e ultima aberație în materie de protecții, curând jocurile vor verifica și dacă ai Office instalat, dacă nu, vor refuza cu obstinație să funcționeze :smile:
 
Da, e si alt feeling cand scoti un coniac de 15 ani din bar, chiar nu ai cum sa il emulezi chiar cu mama drogurilor digitale. dar permite-mi sa ma indoiesc ca jocul ala tiplat dintr-o revista romaneasca e un joc original. Contrafacut in cel mai bun caz, e simplu sa scoti 500 de discuri care sa arate ca alea originale (revista aia o avea tiraj mai mare? atunci e si mai simplu).
 
Câteodată îmi pare rău să spun dar dai dovadă de o încăpățânare feroce. Dacă am ajuns ca singura revistă de gaming rămasă în România să dea jocuri contrafăcute... este deja de porc.

Te-ai gândit că a apărut deja Fallout New Vegas și nu mai dă nici dracu` 50 EUR pe Fallout 3?

Pics attached. Sunt convins că Level Cehia și-a făcut matriță de ștanțat special pentru 500 discuri Fallout 3. Apoi au emulat și fabrica unde s-a printat eticheta, au falsificat și-o tipografie pentru manualul în limba română și tot au ieșit mai ieftin decât ermwtf un acord cu Bethesda Softworks poate?

Later edit: Steam are prețuri porcești la unele jocuri care sunt vechi deja (vezi Dirt 2, care pentru PS3 îl iei din magazin cu 120 RON și pe Steam costă 50 EUR... wtf?), iar pentru oferte speciale Good Old Games este mult mai indicat, deși și acolo găsești Neverwinter Nights cu 9 EUR și în Media Galaxy e la ofertă cu 29.99 RON.
 

Attachments

  • IMG_0001.JPG
    IMG_0001.JPG
    266.9 KB · Views: 44
  • IMG_0002.JPG
    IMG_0002.JPG
    284.3 KB · Views: 40
  • IMG_0004.JPG
    IMG_0004.JPG
    168.8 KB · Views: 44
Sunt 100% sigur ca toate jocurile de pe Level sunt originale si licentiate, erau inca de pe vremurile cand mai luam revista; asta e intradevar o noua culme a incapatanarii, ca crezi ca un trust media multinational ca Vogel/Burda isi permite sa puna jocuri piratate in revistele lor. :smile:
 
Dupa ce tocmai am citit despre SAP care a piratat Oracle vi se pare anormal ca un trust media sa puna in circulatie cateva sute de DVD-uri piratate?

PS. Se mai gaseste de vanzare?
 
Alea "cateva" sunt cam multe, Level are joc full in pachet in fiecare luna de mai bine de un deceniu, cu mici pauze; uneori au avut si 2 jocuri sau o colectie de jocuri mai vechi DAR care nu erau freeware. Deci e vorba de milioane de discuri.

Sincer nu credeam ca o sa vad genul asta de discutie pe XF, e trist. :frown:
 
Mie mi se pare trist daca discutia era despre un membru XF, nu despre o terta parte. Chiar ai pretentia sa am incredere oarba intr-o companie cand oferta suna prea bine ca sa para reala?
 
Mie nu mi se pare ciudat; aşa-i românu', paranoic, din cauză de decenii de ţepe şi (scuze) futaiuri luate de la toţi şi toate (şi date între ei). Nothing new here, move along.
Ontopic: discurile astea din reviste sunt prost ştanţate de obicei, nu ştiu de ce, dar în general sunt probleme cu ele.
 
Eu va invit sa cumparati reviste cu CD-uri AUDIO, originale, cu holograma, nepiratate. Da, chiar sunt nepiratate. Si va urez spor la auditie. :hahaha:

Asta apropo de cum sunt stantate cd-urile din reviste.

PS: :HAHAHA:
 
Iata cum arata niste TDK-uri DVD+R, modelul albastru deschis, cumparate prin iarna si scrise azi:
In ordinea vitezei de scriere: 16x CAV, 12x CAV, 8x Z-CLV, 6x CLV.
 

Attachments

  • DVD+R TDK 16x.png
    DVD+R TDK 16x.png
    86.5 KB · Views: 21
  • DVD+R TDK 12x.png
    DVD+R TDK 12x.png
    83.1 KB · Views: 23
  • DVD+R TDK 8x.png
    DVD+R TDK 8x.png
    91.9 KB · Views: 19
  • DVD+R TDK 6x.png
    DVD+R TDK 6x.png
    92.1 KB · Views: 23
CD-R Verbatim, albe, cumparate bulk in tipla fara cutie din Cora/Crrefour si scrise cu Teac CD-W540E (sau NEC ND-4570A, rezultatul este acelasi).

S-au prostit rau de tot in ultima vreme. Discuri care odata erau bune, acum nici macar imediat dupa scriere nu pot fi considerate de incredere.
 

Attachments

  • Verbatim 8x.png
    Verbatim 8x.png
    76.2 KB · Views: 20
Nu doar discurile ci si noile unitati optice de scriere/citire sunt varza. Iar cele vechi - care erau bune - sunt varza pentru ca in 5+ ani s-a dus naibii lentila si nici laserul ala nu mai merge la intreaga putere. RIP CD/DVD. :mda:

P.S. Cam odata pe an scriu CD-uri audio pentru teste scule hi-fi - trebuie sa le scriu anual pentru ca intradevar, dupa un an de tinut in conditi impecabile sunt aproape de necitit chiar si pentru unitati optice folosite un playere de mii de euro. In rest, am umplut dulapul cu HDD-uri green folosite pe post de DVD/BluRay sau whatever disc s-o mai inventa in urmatorul deceniu...
 
Back
Top