Masina de spalat vase

Deci cum am anticipat am luat Electrolux. Nu intru prea mult in amanunte, dar calitatea a scazut dramatic, plasticul este peste tot, e drept ca vechea masina era un varf de gama (am dat pe ea peste 2000 de lei acum 10-13 ani, acum echivalentul m-ar fi costat peste 4000 lei).
Cea veche se putea repara fara probleme, i-am facut autopsia inainte de a o da la reciclat, insa chiar ca nu mai avea rost sa o lungesc mai mult.
Singurul motiv de incantare la cea noua este ca-si deschide singura usa dupa ce termina ciclul de spalare.

Ca informatie utila:
Cele de 16 seturi sunt de fapt masini de 12 -13 seturi, la care s-a eliminat cosul de tacamuri, acesta fiind inlocuit de un "sertar" plasat imediat sub "tavanul" cuvei, sertar pe care se aranjeaza frumos tacamurile, la orizontala, inainte de spalare. Am fost tentat sa o iau pe aceea, insa m-au linistit cei de la Altex, pentru ca nu o aveau pe stoc si venea in 4 zile.
 
Aoleu, ce bine că n-ai luat-o pe aia cu sertar separat pentru tacâmuri!! E o soluție tehnică imbecilă care mănâncă permanent din prețiosul spațiu pe verticală. Mai bine coș pentru tacâmuri, da' cu asta sertarul de sus să aibă 3 poziții posibile pe verticală, și cu asta organizezi spațiul în cele 2 sertare ca să încapă și oalele mari.
 
Exact la asta m-am gandit si eu, cei de la Altex mi-o tot bagau pe gat ca e A+++, ca e Gorenje si totusi ceva nu-mi mirosea a bine cu sertarul ala. Chiar nu ma vedeam aranjand tacamurile acolo frumos, la linie, desi nu stiu de ce, pentru ca in cos tot trebuie sa faci acelasi efort sa le bagi pe fiecare in alveola lui... In fine n-a fost pe stoc, ura si la gara, ca poate ma punea sarsaila sa o iau pe aia.
 
Back
Top