Magazine bricolaj. Despre...

Quark

Zis și Brucan
Cica s-a deschis primul Leroy-Merlin in RO/Bucuresti. Merita arsa benzina pana acolo? Adica ofera ceva spectaculos sau e doar un alt Brico-coco...?
 
Defineste spectaculos.
Bormasina Makita originala, made in Japan @ 100 RON.
Spectaculos = Bormașină @ 15 lei. :nuts:

Total off, dar nu mă pot abține.
Apropo de reduceri, de ce noi dăm în supermarket 4E pe un gel de duș în timp ce alții (italienii de exemplu) dau <1E (la reducere) pe unul din aceeași gamă? Încep să cred zicala aia că banii adevărați se fac pe spatele săracilor și nu a bogaților e foarte adevărată.
Mai mult, un laptop la reducere tot în Italia costă cu 100E mai puțin decât în general. La noi prețul e mai mare cu 50E decât prețul normal de la ei. Parcă se spunea că intrăm în UE și nu mai plătim taxe vamale așa că o să facem baie cu lapte că apa va fi mai scumpă.
 
Banii adevarati se fac pe spatele fraierilor, iar lipsa educatiei creaza o mare masa de fraieri. Next, please, there is nothing to see here.
 
La comanda, in China scrie pe ea ce vrei tu. Inclusiv cu cristale Swarovski, nici o problema.
 
Acum vorbind serios: de fapt as vrea sa gasesc tot felul de consumabile de genul burghie cu care sa pot da 1000 de gauri in metal pana il arunc. Pretul poate fi oricat de sus dar calitatea sa reflecte pretul. Asa ceva inca n-am gasit in RO.
 
Nu exista asemenea burghie; din pacate e mai ieftin sa folosesti 20 de burghie pentru 1000 de gauri decat sa faci unul care sa reziste, aliajele care sa fie capabile de asa ceva sunt putine si scumpe. Da, o fi realizabil dar nu renteaza economic sa le faci.

Makita, nu Makyta, Makitta sau Machita.
Quark s-a apucat primul sa faca bancuri cu Makita originala la 100 de lei :tongue:
 
E posibil sa fie originala, la lansare magazinele mai fac promotii d'astea subventionate pentru a atrage clienti. Bineinteles, stoc (foarte) limitat si preturi pe care nu le mai vezi in veci la ei.

"La Plus preturile nu cresc niciodata". Ele se maresc...
 
Ar fi reducerea prea mare ca sa fie credibila pentru Romania.
In general la noi reducerile sint mici, 10-20%.
 
Promotional se pot face reduceri masive la marfuri de calitate dar pe stocuri extrem de limitate (cateva zeci de bucati) in scop pur publicitar. Dar din cate m-am uitat eu in promotiile lor se pare ca nu pun accentul pe calitate ci pe pret cat mai mic (vezi baterie pentru chiuveta de bucatarie la 19 RON - cu specificatie "pentru uz limitat" si subliniind ca "poate fi conectata la reteaua de apa"). :biggrin:
 
Ei bine, a fost cineva la Leeeeeeeeeroooooooooy Jeeeeeenkiiiiiiiiins ăștia? Au rupt într-adevăr gura târgului cu prețuri mici, sau e iaca un alt magazin de bricolaj (și) cu branduri proprii ieftine?
 
Back
Top