Laptop-uri Panasonic Toughbook CF-Y7 -- 999 EUR fara TVA (noi, canal oficial)

Status
Not open for further replies.

finger

Membru
Salut,

Oferim spre vanzare laptop-uri semirigidizate (clasa business-EXECUTIVE) Panasonic Toughbook CF-Y7 - cele mai usoare laptop de 14" cu unitate optica integrata si factor mare de mobilitate (autonomie/greutate)!

Intel Core2 Duo L7500 2.0GHz, 14" anti-reflexiv SXGA+ 1400x1050, 1GB RAM, HDD 120GB protejat la socuri, WLAN 802.11 a/b/g, Bluetooth, Windows VISTA Downgrade, US KB, 1.55Kg, autonomie de pana la 5 ore, tastatura si touch-pad rezistente la apa, carcasa din aliaj de magneziu, garantie 3 ani cu pick-up and return (fara deplasarea clientului la service) si Accidental Damage Warranty.

Pret: 999 EUR, fara TVA - negociabil pentru cantitati mai mari.

Transport - curier rapid, iar suma se calculeaza in functie de destinatie. Termen mediu de livrare: 10 zile de la comanda ferma cu plata avans 40%.

Pentru detalii si comenzi: http://forum.prohabitat.ro/showthread.php?t=5158

Ne puteti contacta si la: office (a rond) prosolver (punct) biz

Multumim anticipat.
 
Mai, s-au dat. Totusi oferta era destul de atragatoare, zic eu :smile:. Nu au fost prea multe, oricum, iar timpul de asteptare a tins catre doua luni.
In acest moment nu mai sunt disponibile. Apropos, care mai e procedura pt. inchis thread? Urlu dupa moderator sau se face "prune" dupa x luni? :smile:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top