La cratiţă! Secţiune pentru gurmanzi.

Eu recomand cu orice preţ evitarea alcoolului pe căldurile astea.
Adica sa nu mai beau bere? Cum indraznesti sa vii cu asemenea idei? Ar trebui sa iti fie rusine, tinere.
Revenind la retete, am incercat si eu diverse "salate" cu pepene galben, si nu prea m-au multumit.
Prefer sa folosesc pepenele pe post de castron pentru o tona de inghetata, cateva fructe si multa frisca deasupra.
 
Nu mă refeream la tine care ai berea în perfuzie, ci la cei care ar putea lua de bună reţeta de mai sus şi pot face o grămadă de complicaţii, inclusiv căzut pe stradă -> capu` de bordură -> stupid death.
 
Se numeste selectie naturala...
Imi aduce aminte de un quote de pe bash.org:
<xterm> The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
 
Chestia e că dacă o comiţi pe sară şi ai a/c şi nu mai ieşi din casă (a.k.a. eşti la o temperatură decentă), e ok.
Dar chiar şi un strop de alcool pe canicula asta poate fi moarte curată dacă ieşi.
 
Daca ai o varsta si antecedente. Hai Neo, nu exagera si tu. :biggrin:. Poti sa spui cam care sunt sansele sa patesti ceva pentru ca ai baut o lingurita de rom cand ai 30 de ani si nu suferi de cine stie ce boli care sa te predispuna la asa ceva?

Mai repede mori pentru ca urci intr-un autobuz foarte aglomerat, pentru ca intri in biserica duminica la slujba (sa vezi acolo conserva), ca urci intr-o masina fara A/C care a stat cateva ore in soare, nu ca ai pus o lingura de rom pe un pepene :smile:.
 
Nu, dar dacă faci chestiile alea după ce ai băut ceva într-o anume cantitate mai mare ca zero, ai şanse cu mult mai mari să păţeşti ceva :smile:
 
Hai ca stii de parlamentarul ala care s-a imbatat pentru ca a mancat mar verde si a fermentat :smile:. Deci se poate sa mori doar de la pepene.
Apoi, de-asta fructele se mananca inainte de masa. Ca sa nu ramana prea mult timp nedigerate si sa iasa si ceva alcool. Acum daca esti impotriva romului, trebuie sa fii si impotriva mancatului acestui desert dupa masa :tongue:.

Si ca a venit vorba de rom, aseara (noapte) am savurat cateva pahare de Cuba Libre. Yum :tongue:.
 
bausto, persoane care de la o sticla de vin nu au de obicei nimic, stii cum arata dupa o jumatate de pahar din acelasi vin pe caldura asta?
 
Am mancat o ciocolata cu rom. Still alive :goofy:. Din nou, cred ca e vorba de proportii. O lingurita, doua de rom :wink:, la un pepene.
 
După ce am oscilat între topicul cu link-uri utile şi cel de faţă, m-am hotărât că aici e locul cel mai potrivit...

Aşadar, în caz că nu eram singura persoană care nu ştia de asta, Wikipedia are printre wikibooks şi o colecţie de reţete culinare, un Cookbook care mi s-a părut ideal atât pentru cei care bucătăresc mai des, cât şi pentru novici într-ale artei culinare.
 
Quark wuz here. :biggrin:
 

Attachments

  • IMGP9099.jpg
    IMGP9099.jpg
    184.8 KB · Views: 59
In timp ce devoram o portie de chilli con carne de 800 000 SHU...
:dracu:
 

Attachments

  • chilli_con_carne.jpg
    chilli_con_carne.jpg
    328.4 KB · Views: 53
Haide bre ce dumnezău, parcă era thread pentru prezentarea de creații culinare, nu de farfurii pe jumătate goale :biggrin:
 
Back
Top