La cratiţă! Secţiune pentru gurmanzi.

Ai ales cel mai prost moment sa decongelezi carnea aia. Dar ai sanse sa gasesti varza murata la piata / supermarket, deci poti face sarmale. Alte idei eu nu am.
 
Stiu ca pare socant dar n-am masina de tocat carne. Sarmale si alte tocaturi - exclus.
A trebuit decongelata pentru ca s-a defectat frigiderul.
 
Carne afumată? Ce parte din porc? Ciolanele merg cu fasole, varză etc. Dar și alte părți: costiță, burtă etc.
 
Bagă o varză, dar trebuie să suplimentezi cu grăsime. Mușchiul afumat l-aș deshidrata (usca), ar merge halit ca ghiudemul, între mese. :kul:
 
Un prânz rapid. :hatz:
 

Attachments

  • IMG_20181006_141209.jpg
    IMG_20181006_141209.jpg
    163.4 KB · Views: 15
  • IMG_20181006_141325.jpg
    IMG_20181006_141325.jpg
    81.9 KB · Views: 15
  • IMG_20181006_141435.jpg
    IMG_20181006_141435.jpg
    144.3 KB · Views: 14
Hmmm, n-am avut onoarea... E ceva de capul lor? Tot am drum maine prin Sg...

LE: Carne preparata din carne? :haha:
 
Sunt bune, puțin cam picante pentru gustul meu, dar au mers cu niște bere rece.
Ieri am servit niște plescavița din Lidl, cică de la mama lor. Tot mai bune alea din Selgros, că după ele m-am dus, dar n-aveau și le-am luat pe-astea.
 
Făcui o vizită la Auchan azi. Aveau ceva delicatese de struț, niște libaneze... Am rezistat tentației doar fiindcă aveam și eu unele pe-acasă. Lipsesc din foto plăcinta de dovleac și papanașii. :drool::hatz:
 

Attachments

  • IMG_20181007_111938.jpg
    IMG_20181007_111938.jpg
    55.4 KB · Views: 22
  • IMG_20181007_112004.jpg
    IMG_20181007_112004.jpg
    72.4 KB · Views: 21
  • IMG_20181007_111947.jpg
    IMG_20181007_111947.jpg
    78.7 KB · Views: 22
  • IMG_20181007_111943.jpg
    IMG_20181007_111943.jpg
    70.2 KB · Views: 24
  • IMG_20181007_141353.jpg
    IMG_20181007_141353.jpg
    168 KB · Views: 22
  • IMG_20181007_143742.jpg
    IMG_20181007_143742.jpg
    142.7 KB · Views: 21
Gata, m-am potolit! Potol grețos! Cu nițel basmati nu știi ce mănânci... sosul de vin ajută impresia generală. :drool::hatz:
 

Attachments

  • IMG_20181020_152851.jpg
    IMG_20181020_152851.jpg
    171.8 KB · Views: 23
  • IMG_20181020_153131.jpg
    IMG_20181020_153131.jpg
    121.6 KB · Views: 21
Nu stiu ce gust au dar imho arata f. bine. Ati pus usturoi din belsug? Doua ore la 180 de grade + capac si inca 15..20 de minute fara capac, ca sa se rumeneasca? :drool: :tongue:
 
Back
Top