Ai ales cel mai prost moment sa decongelezi carnea aia. Dar ai sanse sa gasesti varza murata la piata / supermarket, deci poti face sarmale. Alte idei eu nu am.
O acoperi cu condimente si o trantesti in cuptor pana se inmoaie; arunci si niste varza sau fasole langa ea sa prinda si ele gust de afumat si dupa aia ne chemi si pe noi.
Sunt bune, puțin cam picante pentru gustul meu, dar au mers cu niște bere rece.
Ieri am servit niște plescavița din Lidl, cică de la mama lor. Tot mai bune alea din Selgros, că după ele m-am dus, dar n-aveau și le-am luat pe-astea.
Făcui o vizită la Auchan azi. Aveau ceva delicatese de struț, niște libaneze... Am rezistat tentației doar fiindcă aveam și eu unele pe-acasă. Lipsesc din foto plăcinta de dovleac și papanașii.
Nu stiu ce gust au dar imho arata f. bine. Ati pus usturoi din belsug? Doua ore la 180 de grade + capac si inca 15..20 de minute fara capac, ca sa se rumeneasca?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.