Bai rumâne, daca tot iti plac suberecii aia de mori de ce naiba nu ti-i faci acasa? In baie de ulei ca la mama lor sau dietetici la cuptor ca sa nu-ti dereglezi analizele.Mori.
Mi-e lene sa caut links catre suberecii de casa. Foloseste functia search a forumului.Bai rumâne, daca tot iti plac suberecii aia de mori de ce naiba nu ti-i faci acasa? In baie de ulei ca la mama lor sau dietetici la cuptor ca sa nu-ti dereglezi analizele.
Ți-i arăt eu nițel mai târziu pe-ăia de Chiscani (fusei prin zonă și am luat de poftă), că de casă numai șubereci nu făceam. În schimb, am făcut niște cefe marinate a la Provence și mici de vită/porc (pentru fete) și de oaie/vită (pentru mine). Berea nefiltrată a venit să lubrifieze pârtia. :beurk!:Cum adica suberecii de casa? Sunt si de oras?
Nu stiu daca turcii maninca vita da' merge si asa.Carnea să fie de vită.