La cratiţă! Secţiune pentru gurmanzi.

Mie îmi plăcea varza lor cu ciolan. :drool: Când, cu ani în urmă, am primit prima porție, am fost șocat de ditai ciolanul ce mi-a fost servit. :hihi:
În ultima vreme evit genul ăsta de restaurante și caut de-alea "ca la mama acasă", gen Taverna Ceahlău sau Hanul secuiesc. :kul:
 
Macar ala de la Neptun sa ramana functional. :smile:

Mai există ăla? Țin minte şi acum cât mă călca pe nervi cu insistența lor de-a dreptul cretină de a băga muzică grecească la maxim de nu puteai pune capul pe pernă la trei hoteluri distanță :/

Edit: din hiturile care m-au marcat pe viață și care m-au făcut să-mi caut căști bine ca să pot să-mi ascult death metalu' de culcare liniștit :biggrin:


 
Pleurotus. De la mama lui, adică micul producător. Transformate în:
Un soi de ciorbă rădăuțeană/nu-i zic "de burtă", că doar ce-am terminat-o. Șnițele. Drob. Cui îi mai trebuie carne? :nuts:
R: știu, lui Quark. :biggrin:

PS: îmi pare rău că sunt puține șnițele în foto, dar cum le scotea nevastă-mea din tigaie, cum atacam eu și fii-mea. :tongue:
 

Attachments

  • IMG_20180316_180455.jpg
    IMG_20180316_180455.jpg
    113.1 KB · Views: 20
  • IMG_20180316_180548.jpg
    IMG_20180316_180548.jpg
    108.6 KB · Views: 21
  • IMG_20180317_140755.jpg
    IMG_20180317_140755.jpg
    117.8 KB · Views: 19
  • IMG_20180317_134904.jpg
    IMG_20180317_134904.jpg
    80.1 KB · Views: 20
  • IMG_20180317_134727.jpg
    IMG_20180317_134727.jpg
    113.1 KB · Views: 22
Pe mine ma scuzati, stau de doua zile pe fasole cu ciolan. Tre' sa dau jos cateva kile. Svalbard, here I come. :biggrin:
 
Eu tocmai am terminat un lapte de pasăre. De mult nu am mai văzut asa ceva in meniul unui restaurant...

Yummy

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
 
Ceva ușurel, așa, de vineri... Penne rigate cu fructe de mare și sos de vin cu smântână + Tosca și ruladă de biscuiți cu cocos. :kul: În fundal, căpșunica. :majoreta:
 

Attachments

  • IMG_20180323_131608.jpg
    IMG_20180323_131608.jpg
    76.5 KB · Views: 24
  • IMG_20180323_125819.jpg
    IMG_20180323_125819.jpg
    74.1 KB · Views: 24
  • IMG_20180323_125521.jpg
    IMG_20180323_125521.jpg
    115 KB · Views: 23
Luat epurlî de la Lidl, la 25 franci kilu. Revin cand il gatim. :biggrin:

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
 
Imi permit sa-ti reamintesc ca iepurele e o carne fara pic de grasime, deci trebuie impachetat / impanat cu bacon / slana / etc... Pofta! :smile:
 
:wink: Cunoaștem... și cu muuuult usturoi... crecă am băgat un vagon de iepuri în mine. :hihi:
În facultate aveam un coleg căruia îi dădea mamă-sa iepure în fiecare week end. Îl aducea la băiatu' că el nu mânca. :hihi: Atunci am devenit devorator de șoșoi. :dracu:
 
Da' ce, bre, io-s șoșoi de-mi zici canibal? :biggrin: Plus că ăia prestează la caroten, nu la fleică.

P-asta o s-o fac:

 
Back
Top