Mie îmi plăcea varza lor cu ciolan. Când, cu ani în urmă, am primit prima porție, am fost șocat de ditai ciolanul ce mi-a fost servit.
În ultima vreme evit genul ăsta de restaurante și caut de-alea "ca la mama acasă", gen Taverna Ceahlău sau Hanul secuiesc.
Mai există ăla? Țin minte şi acum cât mă călca pe nervi cu insistența lor de-a dreptul cretină de a băga muzică grecească la maxim de nu puteai pune capul pe pernă la trei hoteluri distanță :/
Edit: din hiturile care m-au marcat pe viață și care m-au făcut să-mi caut căști bine ca să pot să-mi ascult death metalu' de culcare liniștit
Pleurotus. De la mama lui, adică micul producător. Transformate în:
Un soi de ciorbă rădăuțeană/nu-i zic "de burtă", că doar ce-am terminat-o. Șnițele. Drob. Cui îi mai trebuie carne?
R: știu, lui Quark.
PS: îmi pare rău că sunt puține șnițele în foto, dar cum le scotea nevastă-mea din tigaie, cum atacam eu și fii-mea.
Cunoaștem... și cu muuuult usturoi... crecă am băgat un vagon de iepuri în mine.
În facultate aveam un coleg căruia îi dădea mamă-sa iepure în fiecare week end. Îl aducea la băiatu' că el nu mânca. Atunci am devenit devorator de șoșoi.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.