La cratiţă! Secţiune pentru gurmanzi.

Vezi că și kitchenshop oferă serviciu de ascutire cuțite, dar tot asa, lași cuțitele și in 24 de ore le ai inapoi.
Ia o piatra și dispozitivul ăsta și-ți faci refaci unghiul fără probleme, cuvântul cheie in toată povestea e "rabdare"!
 
Last edited:
Merg diseara si la Kitchenshop sa vad cum sta treaba. Desi parca au lichidat showroomul din AFI. Sau poate s-au rebranduit. Aflu in curand. Merci! :smile:
 
Pretul per cuțit diferă (nu mai tin minte cat cereau), in functie daca ai sau nu card de fidelitate la ei. Ii rogi să-ți faca card pe loc și gata! Pe mine mă tenta să le duc cuțitele serate, că pe alea nu știu să le ascut, dar nu am mai ajuns pe al ei.
LE: Hai că le-am dibuit "regulamentul".
 
Last edited:
Am o prietenă fotoblogger culinar, îmi amintesc că la un moment dat și-a dat cuțitele la un meșter din ăsta cu 3 pietre să le ascută, și a fost foarte mulțumită. Nu face pe loc, însă, și durează ceva. Dacă rezultatul e mai important decât durata, pot să o întreb de un contact. Dar aș crede că și-a luat și omul concediu...
 
Cătălina. Nu-mi amintesc dacă a scris pe kissthecook.ro sau pe pagina de pe facebook.

Ana are propriul blog, butterandcream.ro, dar de câțiva ani are o viață mult mai privată, cu alte priorități.
 
Va tin la curent. Parca am vazut la iesirea din Brico o chestie, dar nu stiu daca fac si tocilarie... Chei fac sigur.
 
Off 1: S-a mai vorbit ceva mai în urmă (parcă anul trecut) despre ele. Ia-ți vreo două cuțite de-alea ceramice BUNE și scapi de piatra de ascuțit pentru o perioadă. :wink:

Off 2: Cuțitul ăla ce l-am luat de la Petrom taie al naibii, dar al naibii de bine.

On: Unii se ocupă de ascuțit cuțite, alții deja au terminat unele trufandale (cârnați, lebăr). :hihi: Urmează caltaboșii și tobele, la urmă sarmalele. :drool:


Edit:
...sau tot mai bine-i vara?


IMG_20170513_183316.jpg
 

Attachments

  • IMG_20171223_111722.jpg
    IMG_20171223_111722.jpg
    77.1 KB · Views: 12
  • IMG_20171223_111728.jpg
    IMG_20171223_111728.jpg
    101.7 KB · Views: 12
  • IMG_20171223_121505.jpg
    IMG_20171223_121505.jpg
    151.8 KB · Views: 12
  • IMG_20171223_124858.jpg
    IMG_20171223_124858.jpg
    89.8 KB · Views: 13
1 - prefer coasele mele actuale.

2 - Mai vorbim peste cativa ani. :tongue:

On - Am zis sa nu va stresez cu poze, cu activitatea din ultimele zile. Carnati insa nu am facut (inca). :frown: Dar mai am vreo 6 Kg de Plescoi in congelator. :tongue:
 
2 Peste câțiva ani iau altul. :wink:

S-au terminat și restul tradiționalelor și s-a încheiat maratonul culinar cu niște...

cioco.jpg
 
...niște ceafă de gușter și mai târziu la operă... Tosca. :drool:
 

Attachments

  • IMG_20171224_123042.jpg
    IMG_20171224_123042.jpg
    178.5 KB · Views: 21
  • IMG_20171224_134823.jpg
    IMG_20171224_134823.jpg
    101.3 KB · Views: 21
Patience, my friend, lasă-ți retina să savureze textura.
Mâine restul, să tragă baițul. :kul:
 
Last edited:
Ori te uiți la Familia Bundy?

Deocamdată te pot servi doar cu ciocolata de casă cu nuci și cozonaci. :biggrin:
Mâine ți-arăt și Tosca.

Azi:
:hatz::drool: ... bună, a naibii! Crăciun fericit să aveți!
 

Attachments

  • IMG_20171224_165348.jpg
    IMG_20171224_165348.jpg
    95.3 KB · Views: 19
  • IMG_20171224_203707.jpg
    IMG_20171224_203707.jpg
    127.2 KB · Views: 19
  • IMG_20171225_095317.jpg
    IMG_20171225_095317.jpg
    100 KB · Views: 14
  • IMG_20171225_095450.jpg
    IMG_20171225_095450.jpg
    140.4 KB · Views: 15
  • IMG_20171225_095504.jpg
    IMG_20171225_095504.jpg
    119.8 KB · Views: 15
Back
Top