La cratiţă! Secţiune pentru gurmanzi.

Pe cand un Redmi Note 3 tras la tava, pe pat de cartofi? Merge si la snitele, dar trebuie batut bine cu ciocanul. :dracu:
 
Dar parca tot nu seamana a Sibiu.

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk

Mie varianta asta imi aduce aminte de originalul din vremuri comuniste. Sau e cel mai apropiat cel putin.
Mai sunt si alte variante, de la Reinert de exemplu, dar in opinia mea nu se compara.
 
Niște cordon bleu cu verdeață. :hatz:
 

Attachments

  • IMG_20171022_133355.jpg
    IMG_20171022_133355.jpg
    178.2 KB · Views: 22
  • IMG_20171022_143338.jpg
    IMG_20171022_143338.jpg
    214.3 KB · Views: 25
  • IMG_20171022_143525.jpg
    IMG_20171022_143525.jpg
    176.7 KB · Views: 23
Dacă era niiițel... mai îngropată în aluat migdala aia, semăna cu altă trăznaie. :hihi: Probabil că depinde de client.
 
Last edited:
Dacă tot luarăm brânză de burduf (da-n coajă de brad) de la gazda din Moeciu, un bulz se impunea, nu?
 

Attachments

  • 23548166_1632284286793124_1671749833_n.jpg
    23548166_1632284286793124_1671749833_n.jpg
    166.1 KB · Views: 31
Teoretic e o prajitura traditionala saseasca. Practic e un pandispan gros de 3 degete, cu un strat de 5mm de branza dulce plus alte chestii deasupra si o glazura de ciocolata peste. Dar in poza e o reteta Auchan, probabil furata din bucataria Enterprise, pe care o consumau cyborgii. :zbang:
 
Back
Top