La cratiţă! Secţiune pentru gurmanzi.

Q, ai cuvântul.

IMG_20170922_135714.jpg
 
Miau-miau de mare... :biggrin:
Cine n-a gustat, nu știe ce-a pierdut. :wink: Se pretează la orice tip de gătit, preferabil ceva prin care să absoarbă aromele, căci carnea n-are gust de pește, și fiind neutră/foarte dulce, are nevoie de arome. Merge prăjită, cu mujdei și cartofi natur, dar și la cuptor.
Convenabilă la preț am găsit-o pe-aici, deja curățată și eviscerată. După ce i-am scos mecla, s-a dus la cca. 21 de lei kilu' (inițial, 14,5 lei), mai ales că nu vorbim de oase aici.
Deocamdată doar am pregătit-o, urmează în week-end ospățul, că acum nu pot: încă mă trag pe mâini de șubereci și de alte minuni ce le-am căpătat în 4 zile de team building. :hihi:

PS: Steve Irwin e răzbunat. :dracu:
 

Attachments

  • IMG_20170926_150011.jpg
    IMG_20170926_150011.jpg
    156.3 KB · Views: 33
  • IMG_20170926_151727.jpg
    IMG_20170926_151727.jpg
    142.2 KB · Views: 31
  • IMG_20170926_152117.jpg
    IMG_20170926_152117.jpg
    135.3 KB · Views: 31
  • IMG_20170926_152256.jpg
    IMG_20170926_152256.jpg
    173.4 KB · Views: 33
  • IMG_20170926_152655.jpg
    IMG_20170926_152655.jpg
    172.8 KB · Views: 28
Last edited:
Pai, diferenta principala e ca pisica de mare face parte din familia pestilor cartilaginosi. Incolo, cred ca sunt aidoma rubedeniilor mai evoluate cu schelet osos.
 
Eu, mai tradițional: o tochitură, o brânză, oo...
 

Attachments

  • tochitura.jpg
    tochitura.jpg
    155.6 KB · Views: 18
  • tochitura 2.jpg
    tochitura 2.jpg
    160.1 KB · Views: 19
Ho bre ca aia e la inceput. Acu' forfoteste de zor la foc mic. Mai am fo' 5 ore de pazit da' ma doboara mirosul din bucatarie. :inlove:
 
Back
Top